Nytårs aften

Jeg sidder her og nyder en stille og helt alene aften. Jeg var inviteret ud til en veninde, måtte med beklagelse melde afbud, jeg kunne mærke, min forkølelse ikke var samarbejdsvillig med råhygge.

Det har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Dynen er hentet i stuen, jeg hygger mig med Amin Jensen, venter til 90 års fødselsdag, nyder et enkelt glas, så kravler jeg ind i seng, og glæder mig over jeg ikke har det skidt, når nytårskoncerten, skihop etc. kommer i tv. 1. januar.

Fortsat god aften derude.

No Comments

 • Madame 1. januar 2009 at 09:36

  Godt nytår, Karin! Og rigtig god bedring med forkølelsen. Jeg har lige været forkølet i flere uger – det er træls. Men du fik da det allerbedste ud af din nytårsaften :o)

  Reply
 • abildjyden 1. januar 2009 at 10:53

  Kære Madame…. Tusind tak. Ja, det er træls at være utilpas, må jeg være lidt centreret, håber ikke jeg skal gå så længe som du, med forkølelse etc., jeg har så meget andet jeg gerne vil (hihi)

  Reply
 • Madame 1. januar 2009 at 10:55

  Ja, det kan jeg godt forstå – det er da tidsspilde at være syg :o)
  Jeg håber, du har det lidt bedre i dag …

  Reply
 • abildjyden 1. januar 2009 at 10:59

  Tusind tak Madame – meget bedre i dag…. Ja, livet er for kort til sygdom, og kigger jeg ud af vinduet. så trækker det efter mig udenfor 😉

  Reply
 • Pia Charlotte 1. januar 2009 at 11:23

  Rigtig godt nytår Karin, håber du slipper af med din forkølelse hurtig – der var flere der havde lidt pudse näse i går, håber jeg slipper……

  Reply
 • abildjyden 1. januar 2009 at 12:04

  Kære Pia Charlotte!

  Tak og i lige måde…. Jeg kan mærke det var godt jeg blev hjemme, har det meget bedre nu.
  Hvis du passer på dig selv, så kan du ikke gøre andet, hvis den kommer, så beregn 7 dage/1 uge. Så er du helt kvik.
  Håber jeg slipper for influenzaen, det er også mange år siden jeg sidst har været ramt med sådan noget.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.