Om mig

om mig

Her vil jeg fortælle om mig, hvem jeg er og hvad jeg vil skrive om. Oftest er det navlebeskuende tanker, oplevelser med familie, venner, fritid og arbejde. Der kan også komme tanker om, hvad der sker udenfor, både i nabolaget, men også ude i den store verden.

Mig og min familie

Jeg er en kvinde født i februar 1959. Bor alene. Har 4 dejlige børn, og 4 vidunderlige børnebørn, Sofie fra maj 2008, Christian fra maj 2012 (de er søskende) og deres mor er min nummer 2. Fætter Otto fra nov. 2014, kusine Frida fra April 2016 er yngste datterens.

Min fritid

hm…. uha……. Det er meget varieret. Jeg gør lige det der falder mig ind, vejret har en stor indflydelse på, hvad jeg krydre dagene med. Jeg læser, strikker, kan lide at fotografere, hygge i små selskaber, mine dejlige børn, børnebørn og familie, motionere, ferier, sol og varme. Jeg har brug for mange stillestunder.

Arbejde/Fleksjob+helbred

Jobmæssigt, har jeg en titel som regnskabassistent, ansat med fleksjob status, da jeg har været nede med stress, lidt for mange gange, lærte ikke at lytte og handle derefter. Jeg “glemmer” stadig, hvor vigtigt det er at gøre ting der gør mig glad, og det hver dag. Og det helst lidt mere end jeg gør 🙂 – Jeg har slidgigt i ryggen, og har fået diagnosen hypermobil, så det skal der også plejes, og det ikke som flertallet, al den motion jeg skal bygge ind, skal altid være med minimum 1 fod i jorden, og i et tempo, hvor jeg er 100% med mentalt. Sidst men ikke mindst, så har jeg også fået type 2 diabetes (glemmer det af og til – da jeg ikke mærker det). Så mine måltider er vigtige, og det jeg putter i munden er lige så vigtig. (kan godt glemme at spise regelmæssigt, hvis jeg er opslugt af noget.)

Tanker

Jeg kan godt lide at udvide min horisont, jeg er ikke bange for nyt, måske er jeg blevet langsommere til at fange det nye. Jeg skal huske mit liv skal tages med små skridt. Tager jeg en dag ud, hvor der bygges lag på, skal jeg huske andet tilsidesættes. Dagene skal helst ikke være fuldt booket, der skal være plads til bare at være mig, hvor jeg fordyber mig, dagdrømmer, gør ingenting, bare “stener” eller hvad hedder det nu til dags.

 

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.