Omgår 24 års reglen

Jeg har læst en artikel der fortæller om at 24 års reglen omgås.

Jeg blev ikke overrasket da jeg læste dette. Og det jeg hæftede mig ved, var det især var blandt socialt dårligst stillede.

Det er efter min bedste overbevisning logik i dette. Jeg ved en cirkel af status symboler kan brydes, det er desværre ikke så ofte det sker. Et eksempel der stadig er meget tydeligt i det danske samfund er

  • Lige børn leger bedst

Her kender jeg flere eksempler. Et af dem er her

En bekendt til mig er ansat i et privat rengøringsselskab. Dette selskab er tilknyttet til det kommunale. Dvs. en af de kommunale døgn institutioner, har brug for en rengøringsassistent på fuld tid. Det er her min bekendt kommer ind i billedet. Hun er i denne døgninstitution, som rengøringsassistent. Hun er lønnet af det firma hun repræsenterer, kommunen betaler til firmaet. Hun har ingen kollegaer, føler sig meget ensom, har forsøgt at sidde sammen med de ansatte i pauserne, der er flere grupper siger hun. Kontor personalet sidder i 2 grupper, de administrative i den ene, socialrådgivere/pædagoger i en anden, pedeller i en tredje og køkkenpersonalet i en fjerde. Hun har forsøgt at koble sig på 1 af de 4, desværre uden held.

På den måde er vi danskere super dygtige til at bevare ordsproget

  • Lige børn leger bedst

Tilbage til artiklen fra før. De socialt dårligst stillede indvandrer, har beklageligvis svært ved at bryde med status symboler. Når man er socialt dårligt stillet, så er det en daglig kamp bare at få råd til huslejen, mad på bordet, tøj på kroppen. Ja, jeg taler om Danmark. Derfor er der ikke overskud til at lære det danske sprog, blive integreret. Og gør de et forsøg, ja, så er det lige alle disse svære normer/regler, vi danskere lever efter/under, som i mit eksempel. Hun er for øvrigt dansker.

Jeg kan derfor godt forstå disse unge piger, stadig må underkaste sig forældrenes normer/regler. Forældrene er ikke blevet integreret, børnene har forsøgt, men har ikke kunnet bryde normer/reglerne i skolegården, børnehaven eller vuggestuen. De skal jo besøge deres far i Mellemøsten, her skal de leve efter deres regler, og når de igen er i Danmark, så er det de danske regler. Disse børn kommer til at hade Danmark, fordi deres far ikke må bo her, forældrene hader Danmark fordi danskerne har sat dem i bås. De unge mennesker der ikke må blive gift, grundet absurde danske regler, de kære børn, der skal forstå reglerne i Mellemøsten kontra de danske regler/normer. Igen bliver det socialt dårligt stillede. Enkelte kan springe ud, desværre ikke mange.

Vi danskere har forfejlet mulighederne for en god integration. En 24 års reglen er ingen løsning, kun en forværring. Vågn dog op. Den eneste måde er næste kærlighed.

Kære dansker, vågn op, penge er ikke alt, det er næste kærlighed derimod.

No Comments

Skriv et svar