Det er lige mig, og det er noget jeg har brug for, det er så dejligt. Fornemmede noget der lurrede da jeg havde fri tirsdag. Det er jo omkring den første i mdr. og her er der altid opgaver der skal på plads, lidt mere end normalen. Kunne mærke jeg måtte tilbyde at komme tidligere torsdag, fremfor at give en time mere tirsdag. Det var heldigvis i orden. Hver måned lukkes jo med 2 streger under et resultat. Det er vigtigt det er korrekt.

Tirsdagen forsvandt, ikke kun med søvn, men med ingenting, og det må min formiddag her onsdag også lige bruges til, altså ingenting. Ville lige handle på hjemvejen i går, mærkede det var dumt, så det blev ikke til meget.

I dag finder jeg den indre ro igen. Den er langsomt på vej, godt jeg stoppede op.

Det var 2 uforudsete ting/opgaver, der dukkede op i min meget rutinerede hverdag. I dag kender jeg signalerne, jeg kan lytte straks, og det gjorde jeg, det er jeg glad for.

Der skal være plads til at trække stikket. Det er præcis det jeg har lært, og derfor kommet til at elske livet, turde være mig, og ikke være hende der sidder der med en løftet pegefinger.

Jeg er mig

2 Comments

 • Catarina 9. april 2014 at 17:15

  Sådan er nogle dage og jeg ved at du selv kan finde ud af at finde ind til dig selv efter en travl periode. Håber du fik nydt dagen med ingenting og alligevel alt – nemlig dig. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 10. april 2014 at 01:38

   Og jeg nød hele dagen. Den var fantastisk <3

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.