Onsdag … Mittwoch

Jeg har altid ment at den tyske betegnelse er bedre, det er nok nævnt før, så det bliver det igen.

Nu er der kortvejs status, på 2 dage hvor jeg mødte ind kl. 8 – 12, fremfor 9.30 – 14.00. Jeg kan sige jeg har nået meget mere, kan allerede mærke hvor godt det fungere for mig. Mandag var jeg hjemme, hygge med frokost, nød en stund med mindfulness, den korte version, fik forberedt aftensmad inden jeg hentede guldklumpen fra dagpleje.

Otto klar til hjemturen fra dagplejen

Otto klar til hjemturen fra dagplejen

Vi hyggede som vanlig til han blev hentet af far omkring kl. 18.30. Jeg nød aftenen med lidt læsning og med en dejlig fornemmelse i kroppen.

Tirsdag var en dejlig arbejdsdag, bunken blev reduceret igen, der er kun en enkelt lille ting der kom til, 2 minutter i lukke tid, en opgave der kan vente til torsdag, så mødetiden 8 – 12 er super, for de arbejdsopgaver jeg har, og for den chef, der som jeg mener, at bogholderi opgaverne er høj prioritet.

Da jeg havde fri, havde jeg sådan impulsivt sagt ja til en tur omkring Ønskebørn med yngste, dog lige omkring efter en banan, da jeg ikke havde fået frokost. Var hjemme, kl. 14.30 ups…… Det skal jeg huske, hvis jeg skal arbejde 8 – 12, kræver det tom kalender frem til kl. 14.00 – 14.30 ca. Jeg dejsede om under min mindfulness, og ja, gik ind i dyb søvn, når jeg så vågner, kan jeg bare ikke finde mig selv, i går var jeg først helt fit igen kl. 20.30 og det resulterede i, jeg først sov engang efter kl. 2.30 i nat, og dagen i dag bliver tung at komme igennem. Ups – Jeg ved jeg ikke må falde hen under min mindfulness, men tager jeg den så sendt, så sker det, og det er jo derfor arbejdstiden 8 – 12 passer mig meget bedre J

Når min kalender for den kommende uge krydstjekkes, er det vigtigt der er huller her og der, en opgave kan tage længere tid end først antaget, noget uforudset, impulsivt kan komme forbi.

Uge 27 og 28 – 2015 ved jeg ikke om det bliver 9.30 – 14.00 eller om jeg må fortsætte med 8.00 til 12.00, fra uge 29/2015 kan jeg booke kalenderen med 8 – 12 frem til jeg går på ferie fredag den 24/7-2015 – i 3 uger – Jeg ser allerede frem til denne dag J

I morgen håber jeg at få svar på den kommende 2 uger J

 

Efterskrift – 27/6-2015

Det var noget der passede fantastisk ind i mit system, det ville kunne fungere, og bunkerne ville ikke vokse, bunkerne kunne endda blive reduceret.

Men men men ak oh ve, hvilken torsdag, en sort torsdag for mig.

Nu havde jeg nået en ting, og straks bliver der talt om rationaliseringer, visioner, samt, dejligt du er med, så kan du igen møde ind som normalt, og selvfølgelig lige tage del/ en ekstra tørn i ferien. Pyha jeg væltede om kuld, ikke på jobbet, er jo den smilende pige der altid siger ja.

Da jeg landede herhjemme slap tårerne løs, klumpen i halsen fik luft. Jeg skrev både en mail og et brev, hvor jeg stillede mine arbejdsopgaver op, og gav udtryk for min frustration, sendte den til regnskabschefen, der er ansat af den 3. chef (51%). Fik det godt, for nu har jeg jo prøvet at sige det, give dem mine udtalelser fra psykologen, lægen etc., om hvorfor jeg er fleksjobber, beskrevet det i mit CV, sagde det til samtalen. Samt mine kollegaer, der alle var klar over der blev dyrket rovdrift.

Fredag var jeg ikke i kridthuset, jeg skulle være gået til dem, men det var jo forsøgt. Der bliver først gjort noget ved det efter sommerferien, altså, når jeg kommer tilbage i uge 34/2015. Men hvad, denne uvished hm. 

Der blev staks talt om rationalisering af mine arbejdsgange etc. Ja, der er flere muligheder, men en afstemning af en konto vil altid være det samme, kunne alle sende kontoudtog i excel ville det være super, det er desværre ikke muligt for alle. Rationalisering koster også penge at gøre, skal implementeres, og børnesygdomme udbedres. Det er ikke et knips med fingrene. I dag er der hængepartier der skal ryddes op i, hvor det kun er den ”gamle” slave metode der virker.  Det var jo tiden til at få ryddet op i det ”gamle” jeg efterlyser, og tiden til der er overblik, så der ikke kommer til at ”hænge” gamle ting igen.

Jeg har en deadline 16. juli – Den 17. juli lukkes et gammelt regnskab, og et nyt åbnes. Og det var mit nødråb at nå mine opgaver til denne deadline.

Nå men jeg har fået “råbt” højt.

6 Comments

 • Catarina 25. juni 2015 at 07:14

  Det lyder dejligt at den arbejdstid bare er noget der passer ind i dit system. Når du altså bare lige husker på at du bliver nød til at vente med aktiviteter indtil efter kl. 14. Hi hi
  Jeg er sikekr på at det bliver det bedste du/I har fået iværksat i lang tid og noget du virkelig kommer til at nyde, altså det,at du nu har tid til at få kroppen og mindst hovedet med. 🙂
  Nyd din torsdag, som ser ud til at blive med sol og måske en smule varme 😀

  Reply
  • abildjyden 27. juni 2015 at 10:58

   Jeg det var fantastisk – Har lige indsat en efterskrift, det ændre meget.

   Sidder her og tænker på hvordan det nu er man skriver uopfordrede ansøgninger, og hvordan jeg gør det uden en undertone af jeg dunker mig selv oven i hovedet.

   Reply
 • Susanne (muttidutti_dk) 25. juni 2015 at 07:40

  Lyder dejligt at du allerede med det samme kan mærke det er bedre med dine nye tider. Hvor er han altså blevet stor, synes lige han er kommet til verden 🙂

  Reply
  • abildjyden 27. juni 2015 at 11:00

   Ja, det var fantastisk, har lige lavet en efterskrift, korthuset væltede torsdag grunden en reaktion fra de interne chefer (24,25% hver)

   Reply
 • Madame 25. juni 2015 at 12:27

  Dejligt at du har fået en arbejdstid, du er glad for! Og nu kan du glæde dig til den 24/7, hvor du har tre ugers sommerferie. Hvor er guldklumpen blevet stor ♡

  Reply
  • abildjyden 27. juni 2015 at 11:01

   Det lød som en drøm, og det var en drøm, der ikke gik i opfyldelse. Se efterskriften i mit indlæg

   Ja, han bliver så stor, må holde pauser når det går op på 2. sal ;.)

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak