Ønsker for mine fødder

Efter et besøg hos Sahva i går, blev jeg en del klogere.

Jeg har en høj svang, en nedsunken forfod, og påbegyndende slidgigt i tæerne, det vidste jeg så godt. Sålen jeg benytter er blevet for gammel. Special fremstillet såler skal skiftes, de vare ikke evigt. Hm… det vidste jeg nu godt, har bare været nærig, de koster jo omkring kr. 1500,-, heldigvis gives et lille tilskud fra Sygeforsikringen. Det jeg blev klogere på var så, når svangen er så høj, og jeg træder på forfod og hæl, er det en belastning, og nerverne op under forfoden bliver overbelastet. Når jeg så slapper af, skal sove, så får jeg reaktionen, og derfor bliver det ikke til meget søvn.

Hm…. Hvad så, vil en sål kunne få skabt den ro i mine fødder?

Dejligt at møde en der ikke bare har salg af sål for øje. Det ville selvfølgelig afhjælpe, dog ville hun bede mig om at gå tilbage til min læge, da disse nervebaner der bliver overbelastet, har brug for andre behandlingsformer i kombination, nogle fysioterapeuter har speciale indenfor dette. Hun er ikke her fra byen, er her kun om torsdagen, så derfor kunne hun ikke sige hvem.

Her til morgen fik jeg lige fundet et indlæg hos Fru Nielsens hverdag, hvor jeg blev bekendt med, hvor jeg kunne købe, mit drømme fodtøj.

Har ikke skrevet dem på ønskesedlen her til jul, så det må blive til næste vinter der skal spares op J

Så også nogle sko, der kunne blive drømmeskoen til mine fødder.

2 Comments

 • Helle Klitgaard 30. november 2012 at 12:14

  Jeg har lige købt et par brugte – de kan bruges til hundeturen, men jeg ønsker mig stadig et par nye 🙂

  Reply
  • abildjyden 30. november 2012 at 12:22

   Håber du er blevet glad for dem. Har du husket at skrive dem på ønskesedlen her til jul? – Måske har din familie valgt at købe dem i god tid.
   Jeg tør ikke rigtig købe dem brugt, da mine fødder og jeg ikke er de bedste venner. Satser på at få dem til næste vinter, og måske et par sko derfra her til sommer. + den dyre sål. Så må tøjet købes i genbrug.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.