Oprydning i tankerne

Grubleriet fortsætter – det er stadig filosofi fra min side – tanker der skrives som de kommer – ikke noget kronoligisk system – de skrives nøjagtigt som sad du lige overfor mig – så jeg kunne fortælle det jeg tænker –

Den danske holdning er, at de stridende parter skal til forhandlingsbordet, men at Hizbollah må give noget for at få sagen i skred.

Her vil jeg give min kommentar – Israelerne skal sørme også give sig på en del punkter – er de så højt hævet over alle vi andre pga de blev forfulgt af Hitler – er de noget helt specielt?? – Hvorfor?? Vi skal da alle give for at få – nogle er født med en guldske i munden – andre skal selv bruge lidt knofedt for at få. Med en positiv tankegang/indgangsvinkel kommer vi langt – med respekt for andre  – Vi har da alle lov til at have en holdning – vi skal ikke påtvinge tanker/ideer – ingen hjernevask – vi bør alle udvise reskpekt for det enkelte individ og deres handlinger – undlad at dømme alle over en kam – selvfølgelig er det legalt at være uenig – Den stærkeste personlighed i min verden – er den der kan udvise fuld respekt – erkende uenigheden – sige fra med respekt – er mild – varm – positiv – smilende – En hård linje er en svag person – det hårde image er en facade for ikke at blive opdaget at der er svaghedstegn – Selverkendelse – SWOT analyse er et perfekt arbejdsredskab ikke kun på jobbet – brug den overalt – Kan man ikke sige noget pænt om andre – så undlad at sige noget – eller sig det konstruktivt – evt. med ideer til hvordan dit syn er på det – hvordan de ting du kritisere evt. kunne ændres – om det var muligt at både du og den person der bliver kritiseret kunne finde en løsning.

 

Når du/jeg ikke kan sige sig fra at kritiserer – så er vi jo ikke bedre en konflikten mellem Hizbollah og Israel – derfor burde vi der ikke er med i konflikten ikke sætte ild til det – tværtimod skal vi være mægler – lytte – give varme – tryghed – udvise respekt – åbne dørene.

 

Bevar roen undlad modangreb verbalt – husk på en typisk episode alle har været en del af

 

Mor og teenager –

 

Teenager – Jeg skal til fest i aften – alle har 6 øl med – og alle har fået nyt tøj – alle har fået lov til at blive til festen til kl. 2.00

Mor – Du må gerne komme til fest – du får en 1½ cola med – du skal ikke drikke – du har tøj i skabet – og det er kl. 24.00 du kommer hjem

 

Hvad er det nu der sker???????

 

En anden episode

 

Mand – Kone

 

Kone – Uha som det dog roder – vinduerne strænger til at blive vasket – skraldespanden flyder over – vasketøjskurven er fuld.

Mand – Jeg skal til fodbold

 

To forskellige planetter kommunikere hver deres sprog – vi skal alle lære at vi er forskellige – husk det.

 

Sikke mange tanker der kom ud – Jeg bruger tit SWOT analyse både arbejdsmæssig og privat.

 

Nu fik jeg tømt lidt ud omkring nogle tanker der har fyldt – er der kommentarer så kom endelig med dem – det vil være dejligt at få en dialog omkring det.

 

God lørdag.

 

No Comments

Skriv et svar