Ottos fødselsdagsfest

I går lørdag var dagen hvor Otto havde inviteret til 1 års fødselsdagsfest.

Vi var 29 samlet til at fejre ham, og det var fætre, kusiner, onkler, tanter, mostre og bedsteforældre. Når man så bor i en 3 værelses, er det godt der er en gildesal. Med hurtig hovedregning er det både billigst og nemmest for forældrene J

Otto motorcykel 1 år

Otto motorcykel 1 år

Vi var inviteret til kl. 11.00 – det var så fødselsdagsbarnet kunne være med til festen. Middagssøvnen skred lidt, der var jo så mange ting der skulle ske. Gaver skulle pakkes ud og leges med. Gæsterne skulle godkendes, og snakkes med, inden vi spiste pålægskagebrød/mand.

Pålægskagebrød-mand

Pålægskagebrød-mand

Derefter blev der tid til leg, hyggesnak inden cacao, boller, kagemand og lagkagen blev serveret. Otto var træt, men det var jo så spændende, der blev sunget fødselsdagssang og en lagkage med lys blev bragt ind, det var og er den eneste lagkage han får helt selv, og den var tilberedt efter ønsker og krav, helt uden sukker.

Otto Lagkagen 1 år

Otto Lagkagen 1 år

Otto lagkage 1 år eller sådan

Otto lagkage 1 år eller sådan

Otto lagkage 1 år sådan spiser jeg

Otto lagkage 1 år sådan spiser jeg

Otto lagkage 1 år det smager

Otto lagkage 1 år det smager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi voksne fik boller, cacao og kagemand/mænd.

Boller og kagemænd

Nu skulle Otto hen og sove, tiden var meget overskredet, og ja, det tog lige lidt tid før roen indfaldt sig, men det er jo ikke hverdag der er stor fest.

 

12 Comments

 • Mette 15. november 2015 at 12:24

  Tillykke med Otto:o)

  Reply
  • Abildjyden 16. november 2015 at 06:10

   Tusind tak kære Mette – Vi fejrede ham i lørdags og på onsdag den 19/11 fylder han år.

   Reply
 • Susanne 15. november 2015 at 14:27

  Hjertelig tillykke med Otto, utroligt at det er 1 år siden han kom til verden

  Reply
  • Abildjyden 16. november 2015 at 06:12

   Tusind tak Susanne. Jeg det er ufatteligt der er gået et 1. I overmorgen holder begge forældrene fri og fejre ham, for det er på selve dagen.

   Reply
 • Miri 15. november 2015 at 15:58

  Tillykke med ham 🙂 Ser ud som om I har haft en dejlig fest 🙂

  Reply
  • Abildjyden 16. november 2015 at 06:20

   Tusind tak Miri. Han blev fejret på bedste vis, både hvad gæster og gaver angår. Det at få lov til at være midtpunkt og have så meget plads at boltre sig på var festen i sig selv.

   Reply
 • Pia 15. november 2015 at 16:45

  Tillykke med Otto. Det er altid sjovt at se hvordan de små reagerer på alt det hurlumhej, der pludselig bliver omkring en.. Jeg er sikker på at alle har hygget sig på hver deres måde.

  Reply
  • Abildjyden 16. november 2015 at 06:24

   Tusind tak Pia. Ja, der var flere sjove reaktioner, på situationer fra dagen. Jeg fik ikke alle sekvenser. Det vigtigste var Otto hyggede sig, og det gjorde han.

   Reply
 • Madame 15. november 2015 at 18:27

  Tillykke med ham – det er nogle skønne billeder fra jeres dag! Og sikke en fin idé med pålægskagebrød.

  Reply
  • Abildjyden 16. november 2015 at 06:30

   Tusind tak Gitte. Det er dejligt at få nogle billeder i kassen. Jeg måtte ikke have blitz på, da han konstant søger dette i stedet for det reelle.
   Pålægskagebrødet kan bestilles som kagemand/kvinde, men nu når der var bagerens vandbakkelse og wienerbrød, så var det nok. Husk vi er ikke fra den landsdel hvor valget er brunsviger (det ville jeg have valgt hvis det er muligt).

   Reply
 • Catarina 18. november 2015 at 07:12

  Stort og hjerteligt tillykke med Otto. Hvor lyder det bare til at have været en rigtig dejlig dag, hvor det var muligt at samlehele familien. Dejligt at det er muligt at leje festlokalet, så alle kunne være der på samme dag. Det husker jeg også vi gjorde, d vi boede i lejlighed. Det er dejligt nemt og muiggøre at fødselsdage ikke skal deles over flere dage. 🙂
  Skønne billeder du har fået taget Karin ♥

  Reply
  • Abildjyden 19. november 2015 at 07:37

   Tusind tak køre Catarina.
   I går onsdag var jo selve dagen, da havde far og mor taget fri hele dagen, den lille familie sov længe, helt til kl. 7, hyggede med lækkert morgenbord, der blev leget med al legetøjet, og en tur til babysvømning med sanglege etc. Aftensmaden nød de et børnevenligt sted, http://fuzhou-restaurant.dk/, der kan man komme med 1 årige, uden at blive tysset på.
   Jeg fik ikke filmet, som flere andre gjorde, var den eneste der fangede den med tungen 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.