Overfyldt

Formiddagshimmel

Formiddagshimmel

Det kan tydelig fornemmes. Har så mange ideer, tanker, hvor skal jeg begynde, det hele kan og skal ikke med, her og nu.

Jeg har så meget jeg vil berette, gøre, på min dejlige fridag. Det er ikke min kalender der er overfyldt, der er kun en tidlig aftale med frisøren, og en aftale sidst på eftermiddagen. Det der ligger parat til at plotte ind i kalenderen afgør vejret, bliver først plottet ind når jeg igen er hjemme efter en tur ved frisøren.

Jeg er overfyldt med ord, jeg falder over et hav af emner, kunne ikke holde fokus på min dagbogsberetning, har ikke fået skrevet meget her i september. Det passer ikke helt, der er bare ikke en rød tråd, det er blafrende, altså som min overskrift overfyldt. Overfyldt af ord der flyver.

Min fridag vil jeg bruge på at samle mine overfyldte tanker og omsætte dem til ord, her vil komme lidt, og resten vil blive samlet i den sidste dag i september i min dagbog, samt på en liste til emner jeg kan bruge her. Altid dejligt at have et emne liggende, måske ½ skrevet, måske kun påbegyndt. Det skaber dejlig ro.

Oplever du også det at være overfyldt af tanker?

8 Comments

 • Mette 30. september 2015 at 09:24

  Ja, jeg synes godt der kan blive fyldt op en gang imellem:) Godt jeg har mine blogge:o)

  Reply
  • Abildjyden 30. september 2015 at 22:56

   Det er dejligt at få ordene ned på skrift 😉

   Reply
 • Madame 30. september 2015 at 15:49

  Jeg skriver dagbog lige som dig – synes, det giver et dejligt overblik, og så er det med til at fastholde det, vi gerne dvæle ved og glædes over.

  Reply
  • Abildjyden 30. september 2015 at 22:59

   Det er så dejligt med dagbog Gitte. Det at få det der blafre parkeret, så det væk, og få fremhævet det vigtige, der der betyder noget. Dejligt der er andre der gør som jeg.

   Reply
 • Cataeina 1. oktober 2015 at 16:11

  Ja, nogle gange kan det hele godt fylde så meget at man slet ikke kan få det ned. Men når så det har rumsteret godt og grundigt i hovedet og begyndt at falde på plads, så kan man eller jeg godt få det ned 🙂

  Jeg har engang prøvet at skrive dagbog, men det er en (af flere) ting jeg bare ikke er god til. Og det er som regel kun blevet til et par dage, før end jeg har måtte smide håndklædet i ringen. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 2. oktober 2015 at 06:35

   Det er dejligt når det falder på plads, al den rumsterende.
   Jeg fik et redskab fra min psyk, noget med at lukke øjnene og bare skrive, når jeg har sådanne dage hvor det rumstere. Det er her dagbogen har sin plads, og den der får mig til at stoppe op.
   Jeg har jo dage med oversprings handlinger, dage der er legale, min dagbog er til mine tanker,og tankerne omkring det jeg har krydret dagene med. Der er dage hvor det kun bliver 3 positive oplevelser.

   Reply
 • Mette 1. oktober 2015 at 16:54

  Det tænker jeg vi allesammen oplever i større eller mindre grad enten det er positive eller negative tanker.

  Jeg går en lang tur ved stranden med hunden og får det blæst ud af hovedet.

  Reply
  • Abildjyden 2. oktober 2015 at 06:41

   Jeg har ladet mig fortælle af en klog person, vi kvinder tænker langt mere over tingene end mænd. Har vi ladet tingene “flyde” lidt uden at få afsluttet, eller lukket tankerne ned, er det for mig, og som du skriver alle, at det føles overfyldt.
   Det er en dejlig måde du får håndteret det overfyldte på.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.