Overskrifter / massehysteri

Smørebrødssedlerne for aviserne lørdag var klistret til med X-Factor. Denne udsendelse har mange seer, jeg har dog erfaret det ikke er samtale emne i mine frokostpauser. Mange ved ikke engang at Linda vandt, når jeg i morgen sidder over frokosten.

Alle ser ikke disse smørebrødssedler, måske ser de dem, men er ikke interesseret, de sletter ting fra hukommelsen, der er unødvendigt.

Jeg har ikke fulgt programmet slavisk. Jeg har dog en mening. Jeg køber ikke en CD med nogle af disse deltagere til min egen samling, dog kunne Linda godt lave musik der kunne fange mig, hendes stemme er fabelagtig, men nej, hun skal ikke lave et eller andet pop/ P3 døgn musik. Hendes stemme skal bruges til noget Soul musik.  ABC, denne gruppe kan give Danmark en ny AQUA. Ja, det er pop / P3 døgn musik, vil kører på MTV.

Jeg synes det er synd at Linda vandt. Især på det grundlag, hvor medierne har vrangvendt hele hendes liv fra A – Z. Blackmann havde ret i en udtalelse, Linda hører til Scenen er din, og det er præcis her filmen knækker for mig. Forskellen mellem X-Factor, Idols, Scenen er din, Talent 09 osv. Jeg føler efterhånden vil bliver klistret til med alt dette, det bare blæser igennem, underholdning.

Jeg er faktisk nået frem til samme holdning omkring film, serier. Derfor er bøgerne kommet til igen, de fylder mere i min hverdag.

No Comments

Skriv et svar