På en helligdag

Det var så hyggeligt, yngste ville “lege” – Kr. Himmelfartsdag blev jeg inviteret, skulle lige huske min kreative side.

Der skulle laves bleposer, lidt lig det der kan købes via nethandel, mange af disse diys sider der blomstre op. Vi fik fundet centimetermål, bleer, saks, stof, og symaskine frem. Vupti, så var første pose lavet, samme motiv som første dyne, og det var den der rummer engangsbleerne nu. Der blev lige klippet til en pose til, den skal indeholde stofbleer, og hvorfor så ikke lige et dynebetræk mere.

Blepose

Blepose

Sengetøj Otto

Sengetøj / Dynebetræk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er så hyggeligt at lege. og det med at benytte stunderne hvor Otto sover 🙂

Leger selv - og med benbeskytter

Leger selv – og med benbeskytter

Hov det er jo mig - Otto

Hov det er jo mig – Otto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der blev også tid til lidt hygge med Otto, han har fået benbesytter på, de har nupper, præcis som strømperne kan købes med. for det var jo ikke længe før han kravler, er jeg blevet hvisket i øret, så er det med at have noget så han ikke glider på gulvene.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.