På en fridag

Min fridag

Onsdag er jo min ugentlige fridag. Dagen er ment som en dag hvor jeg kan være god mod mig selv, men også en dag hvor jeg laver de aftaler der kan bookes mellem kl. 8 – 16.

Flere aftaler

I dag blev det til flere aftaler. De er alle ombooket, ikke pga. overspringshandlinger, men pga. sygdom og indlæggelse. Da jeg så blev frigivet, besluttede jeg mig til at få det overstået hurtigst muligt.

Vinterdæk

Tirsdag morgen måtte jeg jo skrabe for is på bilruderne, og svigersønnen var kaldt ud med vintertjeneste, altså og salte etc. Derfor var min aftale omkring skift af vinterdæk vigtig for mig. Jeg fik samtidig gummimåtter i, så sne og sjap ikke kommer til at tørre ind i de almindelige måtter. Jeg hyggede mig med morgenavisen og en kop te, kunne godt være gået hjem, men kunne knapt være nået hjem, før jeg skulle afsted igen. Derfor gav jeg mig lidt #pladstilmigselvtid – Det var dejligt. Fik lige fulgt op på lidt fra valget tirsdag.

Tandlæge

Jeg havde været til den årlige kontrol i oktober, og her var der fundet en revne i en plumpe, og en flig der var væk i en anden. Det skal laves, og det blev så gjort i går. Den tand med revnen blev renoveret, dog med en lille påtale om det måske ikke var nok, det kunne være jeg skulle tænke på en krone, og allerede nu kunne begynde at spare op. Den anden tand var udbedret tilbage til dengang det var sølvfyldninger, og der var kommet lidt kb i tanden. Det blev en udskrivning, men hellere det end “grimme” tænder.

Håndarbejde

Jeg havde leget lidt med en tråd fremfor markører , så indtagningerne blev gjort korrekt, det fungerede ikke for mig, så jeg måtte lige købe nye markører, da yngste var på arbejde, og hun havde lånt mine. Nåede at strikke tilbage, så fejlen blev rettet, og gang i mine markører. Håber jeg når at blive færdig til den aftalte tid.

Blæst

I går aftes begyndte det at regne og blæse, kan mærke det fortsætter her til morgen, pyha. Det er ikke lige mig, det med blæst, kroppen bliver så hurtig træt. Det går lige i ryggen, og her bruger jeg kognitiv psykologi til at fjerne smerterne, fremfor medicin. Så hjernen er på overarbejde.

Klar til job

<

p style=”margin: 0in; font-family: Calibri; font-size: 11.0pt;”>Nu vil jeg gøre mig klar til job. Min mødetid er 9.30 – 14.00

4 Comments

 • Pigen fra landet 24. november 2017 at 07:06

  En ugentlig fridag er dejligt. Det har jeg også engang, i tidernes morgen, haft. Det ønsker jeg mig igen. Det er så dejligt at have sådan en, hvor man kan få lavet alle de ting, der ellers gør hverdagen endnu mere presset.
  Hverdagen er begyndt igen, ovenpå indlæggelsen, kan jeg læse. Det er godt at være klædt på til vintervejret. Alkan har også sat vinterdækkene på her.

  Reply
  • Abildjyden 24. november 2017 at 07:24

   Kære Pia. Det med en ugentlig fridag er den bedste gave jeg har fået. Den vil jeg ikke undvære, og ville ønske alle kunne få denne mulighed, altså mens børnene er små og igen når alderen og/eller tiden for status som bedsteforældre kommer. Perioden der i mellem, så gør det mig ikke noget med fuld arbejdstid, hvis resurserne er der.
   Hverdagen er begyndt igen, der er en kalender med mange aftaler der relatere til indlæggelsen, samt nye tiltag. Derfor er andre aftaler blevet pillet ud, især de aftaler der kommer ind fra højre. Altså lige nu og her, eller kan du ikke lige presse det ind mellem andre aftaler.
   Godt Alkan nu kan stå fast 🙂

   Reply
 • Catarina 3. december 2017 at 17:05

  Jeg har også ofte bare ventet ude hos dæk manden og nogle gange gået rundt i udstillingen og kikke på de andre biler – ret så hyggeligt og så afslappende, når der ikke er noget man skal nå. Jeg ville ønske jeg havde en ugentlig fridag, men det er ikke mulig, så jeg glæder mig over at jeg ikke arbejder til kl. 16 😀

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2017 at 06:53

   Dejligt andre også venter som jeg, synes det var lidt for mørkt og vådt den morgen til en travetur hjem omkring. (PS: Jeg var jo heller ikke klar over om min mave/tarm system ville det, min diarre var jo 3 timer hver morgen dengang før min indlæggelse, derfor ingen travetur til mig fra morgenstunden dengang, måske kan jeg i dag, nu hvor min mave/tarm nærmer sig tip/top eller, ved meget mere efter mandag den 11/12)
   Måske får du muligheden med en ugentlig fridag om nogle år, dog er du jo heldig med dine færre timer dagligt.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.