Dejlig Skærtorsdag

Vågnede op til en dejlig solskins morgen, glæden boblede, planerne var på plads. Yngste pigen og jeg ville besøge nummer 2. søster, og brormand. Det er henholdsvis i Ans og Aarhus.

Hos Heidi, Jan og Sofie står det i renoveringens tegn. De har købt nyt hus, og det overtog de pr. 1. marts. Der var intet foretaget i huset, siden det blev bygget, tilbage i 70´erne. Prisen på huset og de nye tiltag, gør at huset stiger tilfredsstillende.

Sofie øver sig i at blæse sæbleboblerSofie øver sig i at blæse sæblebobler

Dette er køkkenet og stuen.

Sofie øver sig i at blæse sæblebobler

Derfor er det skønt vejret var som det var i går…… Vi kunne nyde en dejlig veltilberedt frokost, det smagte pragtfuldt.

Ældste søster kom lige forbi, og hyggede med, virkelig en dejlig eftermiddag.

Turen gik videre til Aarhus. Sønnen havde fundet grillen frem, vi fik vidunderlige bøffer, mums. Vi gik en dejlig tur i området, inden turen gik hjem til Holstebro.

I dag …… begynder stille og roligt, det jeg kalder en dejlig langsom morgen Smiley, der blinker. Lige om lidt skal jeg gøre min yngste datter en tjeneste… Glæder mig til at se det færdige resultat. Derefter vil jeg plante lidt mere i mine potter på altanen. Glæder mig så meget over den nye altan.

Canon EOS1000D 002 - KopiCanon EOS1000D 006

Vidunderlig påske.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.