Personlighed

Det at samarbejde kan give mange gode oplevelser. Det at udvise respekt, det at have et sammenhold, det at kunne læse ens kollegaer. Det kom der en opskrift på i går, eller det har der faktisk været vist gennem en flere år. Her tænker jeg på et cykelhold. Det er tanker fra en BS Christiansen og jeg tror Bjarne Riis har lige så stor indflydelse. Ryster vi visionerne, altså BS og Riis, så er jeg sikker på vi har opskriften. Jeg kunne godt krydre denne opskrift med lidt Anja Andersen, og en Chris MacDonald så er den helt hjemme.

Hvorfor ser jeg noget specielt i disse profiler, hvorfor kan jeg godt lide de tanker disse profiler gør sig, bruger som redskaber, for at skabe personer der virkelig tror på sig selv. De skaber personligheder der kan være de største egoister, og samtidig være de bedste til at være i et fællesskab. Jeg vil elske at kunne gøre denne bedrift, at være en person af denne gryderet disse personer kunne skabe.

Det at kunne blive dette, selv med denne alder jeg har i dag, vil betyde meget. Jeg er min egen, og dog, jeg arbejder meget med at kunne sige farvel, til at være en person der konstant siger undskyld. Selvfølgelig skal jeg kunne tilgive, og tage imod tilgivelse. Jeg skal kunne stole på mit eget værd, stole på mine beslutninger, derfor kunne jeg godt bruge lidt redskaber til at gøre denne proces, en del rygstøtte.

Det at se en Tour de France, se en håndbold kamp på top plan, tage til et svømmestævne, som DM, og bagefter tage en travetur, løbetur efter sådan et optrin, det giver glæde, det er med til at skabe det jeg eftersøger, kunne dog godt bruge lidt mere professionel hjælp.

Fortsat god tur til Paris.

No Comments

Skriv et svar