Aftensmad 17. maj 2013

Jeg valgte at begynde Pinsen på en fantastisk dejlig måde. Tog direkte i træningscenteret, hvor jeg mødtes med min datter, hun er der for at sparre med mig. Jeg vil så gerne have små gode fik til at få bildækket væk, og jeg mener det er nok mere et traktordæk end et bildæk, så der er lang vej, heldigvis er jeg ikke så “gammel”, så det er muligt jeg når det, i dette liv J. Når jeg nu var så god ved mig selv straks efter fyraften, så valgte jeg at fortsætte de gode takter med aftensmaden.

Morgen/formiddagssolen fra altanen 18.05

Vågnede op til en dejlig morgen, sol og varme. Jeg er i mit es ©

Udsigt fra 2. sal – 18.05.2013

Jeg nyder udsigten og ser frem til nogle dejlige dage. Det bliver dage der projekt “MIG”. Det er 2013 jo blevet. Derfor kan jeg den ene dag tænke og tro, det er den rette vej, en anden dag ændre jeg tanken, og det bliver en anden vej jeg følger. Jeg vil jo føle mig godt tilpas, i den vej jeg følger, ikke bare gøre det fordi?

Ønsker alle en fantastisk Pinse. Jeg nyder allerede den, har brugt lidt, der er meget tilbage ©

2 Comments

 • Catarina 23. maj 2013 at 06:47

  Sådan Karin 🙂 Det er nemlig altid dig der skal komme i første rekke og alle andre senere – for det er den eneste måde hvorpå man rent faktisk kan være noget for andre på. 🙂

  Reply
  • abildjyden 26. maj 2013 at 09:29

   Tusind tak søde Catarina. Det er præcis det jeg er ved at lære/erfarer.
   Jeg nyder min rejse, tager små skridt, nogle dage er de meget små, andre dage kan de være lidt længere. Hellere det, en et stort skridt frem, og to tilbage 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.