Pinse

Pinse det er en underlig nød, er det noget med religion at gøre, ja, dog holder alle ikke 2. pinsedag, som vi, Finland, Grækenland, Italien, Spanien, Storbritannien, U.S.A, og Autralien, hvorfor jeg lige filosoferede lidt over det, det skyldes mit arbejde, det firma jeg arbejder for er ejet af en koncern i Australien, vi skal aflevere månedsregnskaber 2 til 3 hverdage efter månedsskifte, da skal alt være lukket og slukket , derfor er der stress på den 1. hos os. dvs. alt skulle ligge klar til godkendelse mandag den 5. juni kl. 8.15 – bekræftelse retur senest kl. 16.00 så tirsdag sker al indtastning til Australien tirsdag den 6. juni. Derfor var der stor travlhed torsdag/fredag, de der laver indrapportering blev færdige, og alt blev afleveret kl. 15.00 fredag, håber så det er med godkendelse tirsdag, det "plejer" det at være.
 
Det at gøre noget i familiens skød op til højtider, det er ikke lige det vi gør mest i, jeg har aldrig været vild med traditioner, kan godt lide at være lidt alternativ. Og dog, den kommende weekend er jeg traditionen tro til Haze, se www.haze.dk, jeg ser Tour de France når bjerg etaperne kommer, jeg ser semifinaler og finaler i Wimbeldon, Kvindeholdbold i December, Europamesterskab/Verdensmesterskab, Herrehåndbold i Januar, jeg kunne fortsætte, så jeg er ikke helt traditionsfri, det er bare ikke som mange. Jeg er jo enebarn, det er min ex mand også, hans mor har jeg aldrig kendt, hans far mistede vi tidligt, derfor har det kun været mine forældre, derfor blev der aldrig opbygget nogle trationer, jo 2 var helt sikre, min ex mands morbror holdt julefrokost 1. lørdag i december, og pinsefrokost i sommerhuset i dag.
 
Trationer / højtider – julen bliver holdt hos mine forældre, jeg gør det udelukkende fordi min mor ikke kan komme hjemmefra, jeg vil gerne selv, jeg vil så mange ting, desværre er det pga. min mor ikke deltager at initiativerne falder til jorden. Det bliver hos hende tingene foregår, foreslår jeg en fast dag der skal være tilbagevendende, falder snakken altid på andre ting, vi er igen hver til sit, og når vi igen nærmer os, bliver det en kamp at få alle med, en skal det en anden skal det. Derfor har jeg nok valgt at sige jeg ikke er vild med traditoner, jeg siger fra på andres bekostning, vil gerne selv det lå langt mere i rammer, det er da langt sjovere.
 
Ønsker her alle en fortsat god pinse.

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak