Pist væk

Mon den gemmer sig?

Men hvor?

Hvor er min mobil

Når helbredet svigter, så er der ting der ikke bliver gjort. Kasserne med julepynten står og venter. Det blev pakket ned lige før trafikuheldet, så der gemmer den sig ikke.

Vasketøjet står klar, den blev sorteret i søndags, da det sprængte vasketøjskurven. Skal i Vaskehuset

Vaskehuset Heimdalsparken 40

Når helbredet svigter er det en udfordring. Løftet fra 2. sal og en lille tur over til vaskehuset. Det er løftet der udfordre, gåturen er fantastisk Smiley, der blinker

Måske er den blandt vasketøjet, eller også er den i posen med papir/blad affald.

Det er min mobil, den har været væk siden mandag morgen/formiddag. Det er længe, hvad har jeg lavet udover at sove?

Fandt den under min seng. Skal i lader, den er helt død.

Nu må jeg “sparke røv”, prøve om jeg kan, tager lidt af gangen, men når det nu er vasketøj fra lige før jul, sidste advents weekend, så…… Men det kostede altså at blive kørt ned.

6 Comments

 • Madame 15. januar 2014 at 16:02

  Det var godt, du fandt din mobiltelefon!
  Hvis du tager opgaverne en lille smule ad gangen og passer på ikke at overanstrenge dig, håber jeg det går. Kan se, at du også bruger Ikeaposer til vasketøj lige som mig 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. januar 2014 at 09:42

   Vasketøjet er i bund, mangler lige at stryge 2 kjoler. Det tog 3 dage af 2½ time.
   Ikea poserne kan genbruges, har skrevet navn på, da jeg er langt fra den eneste, vi er mange der bruger dem, ser ofte unge mennesker fredag eftermiddag/søndag aften, gå fra banegården med Ikea poser.

   Reply
 • Catarina.dk 18. januar 2014 at 09:32

  Intet af alt der der står på din “liste” er ikke noget der kan tages i små bider og når kræfterne er til det. Pas på dig selv og tag det hele i dit tempo.

  Reply
  • Abildjyden 18. januar 2014 at 09:46

   Tusind tak.
   Jeg er nu efter 3 dage, x 2½ time kommet i bund med vasketøjet, fået skiftet sengetøj og mangler nu kun at stryge 2 kjoler.
   Jeg var brugt, meget brugt efterfølgende. De 2½ time er det jeg bruger hver uge på turen i vaskehuset, og det er ved siden af andre “to do” ting, og ja alt det andet der gør glad 😉 – Det kommer jeg til igen.

   Reply
 • Miri 18. januar 2014 at 14:26

  Det er ikke sjovt, når enkle hverdags opgaver, pludselig kræver så meget af ens energi..Håber du snart Rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. januar 2014 at 18:03

   Tusind tak for dine tanker 🙂

   Det berører også psyken, når energien bare smutter til “simple” hverdags to do. Heldigvis er der lys længere fremme, det er ikke kun helbredet der ser en lysere fremtid, for det gør både forår og sommer. 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.