Planlagte udfordringer

Udfordring

Udfordring

Jeg har talt om det før, men har ikke kunnet gøre det oprigtigt. Jeg har ikke kunnet give slip, altså smide ud. Kan mærke det skal jeg til, ellers drukner jeg. Så som sagt så påbegyndt.

Jeg når ikke færdig her i ferien, jeg har fået begyndt, og strikket en plan sammen, den bliver spændende at arbejde ud fra.

Jeg har kaste 5 bolde i søen, de bolde svømmer rundt, 2 er i bevægelse, 1 ligger lidt for stille, og 2 der lige er smidt. Nu stopper jeg, for have for mange bolde i gang, det går ikke, de bliver væk, og det må ikke ske. De 5 bolde kan håndteres i fællesskab. Den omkring mit rod, kan ikke klares med et knips, da der skal flyttes og rykkes rundt, smides ud (løftes ned fra 2. sal). Den anden der er i bevægelse, er den jeg smed i vandet før ferien, altså omkring arbejde etc. Den har jeg kastet, og er der ikke sket noget til september, vil jeg rykke for handling.

Husk, små skridt, fremfor stresser der ud af, og falder i. 

10 Comments

 • Miri 12. august 2015 at 07:31

  Fornuftig plan !

  Reply
 • Madame 12. august 2015 at 10:32

  Det lyder klogt, Karin – vi skal hele tiden huske at passe på os selv og indrette os, så vi trives bedst.

  Reply
  • Abildjyden 12. august 2015 at 11:02

   Jeg har længe haft lysten, kunne mærke det var nu strukturen kunne skabes, og det skete da jeg kastede første bold kort før ferien 🙂 Det føles dejligt.

   Reply
 • Catarina 12. august 2015 at 19:36

  Det lyder som en rigtig god plan, men du skal også huske de bolde der ligger derude, for jeg mindes noget med at du gjordet samme sidste år 😉 (sagt med et smil og ikke en alt for løftet pegefinder)
  Tror måske at du kunne have god af at sætte et par timer, bestemte timer på en bestemt dag, af til formålet og når det skal løftes ned og væk, så brug den selv samme dag og de selv samme timer. 😀

  Reply
  • Abildjyden 12. august 2015 at 22:18

   Du har fuldkommen ret, jeg har sagt det før. Denne gang har jeg min psyk med på sidelinjen. Vi har aftalt præcis det du foreslår. Jeg har ikke projekt oprydning hver dag, der skal også være plads til andet ;-).
   En anden ting jeg har lært er, når der bookes noget i kalenderen, så skal der være god plads bagefter, inden den næste opgave.
   Denne gang er det med “små skridt” og i dialog 🙂

   Reply
 • MS 16. august 2015 at 07:28

  Lyder som en go’ plan. Håber det går for dig som du ønsker:)

  Reply
  • Abildjyden 16. august 2015 at 10:32

   Velkommen her.

   Jeg er kommet godt i gang, glæder mig meget til snakken på jobbet. Håber jeg kan fortsætte i de positive spor, og få justeret mine arbejdsopgaver, så de passer til de 16 timer jeg har at gøre godt med. Sker det, vil jeg kunne håndtere min plan, har ikke lavet en plan B endnu.

   Reply
 • Pigen fra landet 16. august 2015 at 10:49

  En rigtig god plan. Jeg elsker sådanne sådanne projekter, men det er svært at rydde ud i egne ting og sager,og det kan være en meget, meget langsommelig proces, man skal jo være helt sikker inden man slipper 😉 Det er meget nemmere hvis og når, man får tjansen hos andre.

  Reply
  • Abildjyden 16. august 2015 at 11:02

   Velkommen her.
   Tak – Det kender jeg, for jeg er begyndt før, desværre uden held, fik kun gemt det væk i kasser under sengen etc. Men det samler jo støv.
   Nu har alt det der står fremme fået en overhaling, der er meget jeg har givet slip på. Selv min yngste datter roste mig. Så mine 3 ugers ferie har givet meget ro.
   Ved den bold der blev kastet omkring job, har en stor indflydelse på det øvrige “rod”, den er rimelig vigtig for mig. Tror ikke der kommer svar før efter 10/9 – må vente og håber den plan jeg har lavet bliver godkendt 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.