Planlægning

 Tortilla Whap

 

Mødtes med sønnen min, og svigerdatter. Efter jeg havde været ved tandlæge og omkring forsikringen. Vi fik lige en let frokost på Cafe Flamingo, her nød vi en dejlig Tortilla Wrap, vi talte om løst og fast, ikke noget vildt konkret, og dog. Jeg lavede en aftale med sønnen min. Jeg kommer for ham mandag, onsdag og fredag morgen, kl. 8.45, vi vil bege gerne træne, og er begge medlemmer i det samme fitness center. Hvis vi begge for 6 uger sammen, så er vi inde i en god rytme, derefter fortsætter vi begge uafhængig af hinanden.

hummmmmmm

Nu er den yngste på sms, sønnen min har lånt min cykel, nu vil hun så låne bilen, jeg skal altså til at være bedre til at sige nej. De ved begge lige hvordan de skal snog mig, æv….. Yngste har en aftale om at låne bilen hele dagen i morgen, det er noget med jobbet, det giver jo benzinpenge.

Vi skal sammen på visit hos barnebarnet, og hendes forældre, der vil jeg fortælle dem, bilen skal stå hos mig i hele ferien, jeg skal bruge den, jeg vil opleve noget i ferien. Jeg vil nemlig ikke være afhængig af, jeg lige skal hente den, lige skal ringe efter den, eller være klar kl. præcis, fordi jeg skal kører en eller anden hjem, fordi de ikke gider selv gå hjem, giver mig deres små dådyr øjne, blinker til mig eller siger åh…., langt værre, eller giver mig den der modbydelige dårlige samvittighed over jeg aldrig gør noget for dem. Jeg gør en masse for dem, det ved jeg. De er begge over 18 år. Jeg vil ikke hoppe og danse for dem, jeg bor alene, de bor ikke hjemme hos mig. Hvis de skal låne min bil, så er det dem der skal hoppe og springe, ikke mig.

Nu vil jeg med yngste min, hvad vi skal, nå det må jeg fortælle om senere.

No Comments

Skriv et svar