Succesoplevelse: Mine dejlige vidunderlige børn er den største succes der er sket for mig, intet ikke engang i drømmene kan jeg få større oplevelse

Stærke sider: Omhyggelig. Fordybelse. Udholdenhed. Omsorg. Selvindsigt. Varme. Glæde. Grin. Smil.

Svage sider: Pres fra andre sider, så bliver jeg stresset. Ændringer af aftaler indenfor kategorien praktiske gøremål, rutineting etc., så står jeg bare af.

Udvikling: Jeg vil gerne lære at kunne takle andres frustration, og sige fra når jeg føler andre presser mig udover det jeg kan klare.

Drømmeferiemål: Alt over 30 grader og sol hele tiden

Fritiden: Træning i fitnesscenter, musikarrangementer, biografen, cafemiljøet, hygge med rødvin og god mad med dejlige mennesker.

Mit bedste skønhedstips: Regelmæssig livsstil, masser af grønsager, frugt, køligt soveværelse og ca. 8 timers søvn pr. nat, sengetid samme tid hele ugen.

Mit indretnings hit: Nu er det jul, og det at mine trip trap nisser har fået en fabelagtig synlig plads i stuevinduet. Ses straks man træder ind i stuen.

Mit bedste tøj + tilbehør: Jeg har købt et eller flere par cowboybukser fra Mac Lauge, samt en strik cardigan fra Cultura

Hvis jeg vandt en million ville jeg: Betale min gæld ud, evt. købe en lille andelsbolig, så rejse for resten

Min vildeste luksus: Mine dejlige børn

Mine ynglings smykker: Broche og kæde håndlavet

Jeg elsker at dufte af:Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum

Mit bedste køb: Årskortet til mit fitnesscenter

Jeg elsker at lytte til:Traditionel Jazz

En bog jeg gerne vil læse:Blå Bror af Ib Michael

Jeg slapper af med: At læse, lytte til musik, blogge, og selvfølgelig også alle mine interesser i fritiden.

Livret: Ovnbagt Laks med masser af friske grønsager og ovnstegte kartofler, jeg elsker friske grønsager og salater

 

 Der er flere måder at gøre dette, der kan også komme mange andre spørgsmål ind. Svarene kan  og vil ændre sig, derfor har jeg den til at poppe frem i min kalender, ca 1. gang i måneden. Jeg kan der finde på at lade nye spørgsmål komme frem, slette andre, der der ikke er sket ændringer. Vi bevæger os alle, det der skete i går, kan være årsagen til det vi går idag, og måden vi takler de udfordringer vi bliver præsenteret for i morgen. Derfor lad et motto være lev i nuet.

God fornøjelse til alle jer der kunne finde på at gøre brug af ovennævnte ide. God fornøjelse.

 

Den sidste uge inden jul, de sidste 5 hverdage, de nærmer sig med raske skridt. Så god arbejdslyst til jer derude.

 

Snarligt godnatkram

 

No Comments

 • sus 18. december 2006 at 16:51

  .¨¨¨¨¨¨¨¨¨. ‘ ¨’ ..¨¨¨¨¨¨¨¨’¨¨/\.¨¨’¨¨¨¨¨¨¨¨+¨’ || ‘ ¨+ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨.|\ || /| ¨¨¨¨¨¨ ¨’ -¨\\||// . – ‘.¨¨¨-= <>>>>*<<<<> =-¨¨¨¨¨¨¨. – ‘ //||\\ ‘ – .¨¨¨¨¨¨¨¨¨.|/ || \|¨¨¨¨¨¨¨+¨ .¨|| .¨ +¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ || .¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨’ .||. ‘.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨\/¨¨.*’ " " *.¨*¨¨¨¨¨¨ *¨¨*.,:::,.*¨¨./:(-\-|¨¨¨__.¨¨|::-=-(¨¨ /.-.\¨¨.(`::::/-,//¨¨||¨¨/;;\ ¨|;;;// ¨</¨¨|;;;\ |;;//\¨¨¨¨¨¨¨¨¨.*’ " " *.¨¨|;;;| |_//;|¨¨¨¨¨¨¨.* ¨.—.¨ *¨¨|;;;| (_\;;|¨¨¨¨¨¨¨¨*.|.==;.\*¨¨|;;;/_/\/;/¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨|-)-\::’.¨¨\;/-._);|¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨\=_,\::.\¨¨|;\//|;;|¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨./`_.-`::.\¨¨|;// |;;|¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨/:_ ::’ ¨\::\¨¨|//| |;;|¨¨¨¨¨. *’*.¨¨¨|:||`\_/: |:|¨¨//;| |;;|¨¨¨¨*.__ -.*.¨¨|:\\_/:: /:|¨//;;.| |;;|¨¨¨./ .(–).\`\¨¨¨\:`|::: |:.||/.|;;| |;;|¨¨¨/¨ .–.¨ | |¨¨¨¨\_/\::/;:.|¨¨|;;| |;;|¨¨./¨ .—. ¨/ /¨¨¨¨¨.)::`"` \:.¨¨|;;| |;;|¨¨| \_____/ ./¨¨¨¨/::::. ¨\:;¨¨|;;| |;;|¨¨|______|/ \¨¨¨/:::::, ¨/`¨¨|;;| |;;|¨¨\______/\_\¨¨/::::::’ ¨`;-.¨¨.’–‘-‘–‘¨¨¨¨\¨\/¨¨¨¨¨¨¨|::::::::::..`\ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨/ ¨\¨\¨¨¨¨¨¨\::::::::::::..’)¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨/__/\__\¨¨¨¨¨¨’–‘`——‘`
  Glædelig jul til dig og din familie
  knuzz *SUS’
  Tak for gode stunder på MSN og snak 🙂
  Pas på dig selv og vi ses i det nye år
  Forsøger at logge på når tiden er men lover ikke noget har en del at se til i denne uge
   
  Hygge herfra MIG !!!!!
  Flot adventskrans Karin
  Kan du hygge dig 🙂
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.