Pral masser af pral

Så er det blevet forevigt. 31/12-2014 – om formiddagen var første gang Bettemand vendte sig fra mave til ryg, 6 uger og 1 dag gammel. Det er så sejt. Mormor er så stolt. I går valgte forældrene at forevige dette. da han konsekvent rullede fra mave til ryg. Selvfølgelig gjorde han det i slow det det skulle filmes, og det til ære for dem der ser der 🙂 

6 Comments

 • Madame 4. januar 2015 at 16:34

  Der er ikke noget så dejligt som at følge vores børnebørns udvikling – jeg forstår din store glæde!

  Reply
  • abildjyden 4. januar 2015 at 17:15

   Det er vidunderligt – og derfor skal der lidt pral til 🙂

   Reply
 • Catarina 4. januar 2015 at 16:48

  Hvor er han bare hurtig til alle de ting – vild lækker lille video. 🙂
  Det er dejligt at det nu er meget lettere at forevige de små ungers første skridt ect. det var knap så let da vores var små.

  Reply
  • abildjyden 4. januar 2015 at 17:20

   Ja, han er rimelig hurtig. Læste at det med at vende fra mave til ryg sker i ca. 4 mdr. alderen, tjekkede en ekstra gang for at være sikker på det jeg læste, da betteman jo kun er 6 uger + 1 da, da han vendte sig for første gang.
   Vi skrev det ned, det var eneste dokumentation, i dag har de unge mulighed for at forevige det, så dokumentationen er der med dato etc.
   Jeg får mange billeder, video etc. og bliver glad hver gang. Vi kan jo ikke være sammen hverdag, vi har jo hvert vores, så det er så dejligt med denne lille hilsen.

   Reply
   • Catarina 4. januar 2015 at 18:04

    Ja, jeg mente også at kunne uske at det først var omkring den alder at de kunne vende sig. 🙂
    Det er dejlgit at få små klip og billeder tilsendt, for ja, vi er jo ikke sammen med dem hele tiden og der sker bare så meget, nærmest konstant og bare det at du ikke ser ham i en uge, kan du se fremskridtene. 😀

    Reply
    • abildjyden 4. januar 2015 at 23:25

     Og det var derfor jeg måtte prale 🙂
     Vi er sammen minimum 1 gang om ugen, og som du skriver, der sker så meget 🙂 Det går så stærkt.

     Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.