Pral med masser af

pral. Jeg er helt oppe at ringe,

Yngste har altid fast og hårdnakket sagt, hun overhovedet ikke havde fået tildelt nogen kreativ side. Det må hun nu trække i sig, for efter Otto, er kommet til, har hun fået en del fra hånden. 

Første flotte stk. håndarbejde - hæklet

Første flotte stk. håndarbejde – hæklet

håndarbejde - uro til Otto

håndarbejde – uro til Otto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rækkefølgen var ikke som her – det var slange – uglepude og uro 😉

Uglepude

Uglepude

 

I torsdags fik yngste kørerlejlighed med en af kvinderne fra mødregruppen. Udflugten gik til Stof og Stil i Herning. De har begge drenge, så de kom på bagsædet, og mødrene fik tid til at sludre, tror jeg nok ;-). Der blev købt en del stof, det så jeg samme aften, da jeg skulle babysitte 1½ times tid. Yngste skulle mødes med en barndomsveninde, og svigersønnen havde hold på Fitnessdk – Holstebro, så mormor hopper lige ind og putter yngste barnebarnet. Fredag kom der sms/messenger beskeder i lind strøm, omkring hvad gør jeg nu, etc. omkring projekt babydynebetræk, jeg besluttede mig at turen ikke gik direkte hjem, men omkring yngste. 1. 2. 3. så var der klippet, syet, og beslutningen var taget, det skulle lige rettes, men… yngste var på vej ud af døren igen fredag aften. Mødregruppen havde en aftale, kun mødrene uden fædre og børn. Lørdag formiddag tikkede en sms ind

Yngste ved symaskinen

Yngste ved symaskinen

Dynebetræk

Dynebetræk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måtte ikke tage billed, da der stadig var morgenhår etc. 🙂

Hun (yngste) mangler ikke den kreative side, tjek lige, der der tittebånd på dynebetrækket, det var det der drillede da jeg var der fredag eftermiddag..

Jeg er så stolt, og glad for jeg er med hen over projekterne, bare som sparing, for det er hende selv der klarer resten.

6 Comments

 • Annemette 10. maj 2015 at 23:33

  Ja hun er da bestemt ikke uden kreative evner. Sikke nogle skønne ting der er blevet lavet og skønt at du kan være til hjælp 🙂

  Reply
  • abildjyden 11. maj 2015 at 08:02

   Der er flere projekter i støbeskeen, der er købt ind til det, og jeg er blevet spurgt om jeg vil hjælpe, og selvfølgelig, jeg glæder mig allerede 🙂

   Reply
 • Catarina 11. maj 2015 at 18:55

  Hold nu op hvor er hun bare dygtig og det hele ser da vildt prof ud. Jeg er vild med den der slange og sengetøjet, burde vi (altså lige på nær mig) altså godt kunne sy selv, i stedet for at købe det i fyre domme. Det er virkelig flot og du har da i den grad lov til at være stolt Karin 😀

  Reply
  • abildjyden 11. maj 2015 at 22:56

   Slangen var første projekt. Du kan tro der blev begyndt forfra mange gange, det med at læse og forstå en opskrift, uha. Har ikke hæklet siden den grønne ungdom. Vi valgte til sidst at gøre det som vi tænkte, for gjorde vi som opskriften lød blev den alt for tyk.
   Det med dynebetrækket er faktisk noget jeg kunne finde på til mig selv, for ja, du kan få det i præcis de farver/mønstre der lige svarer til dit humør, og ikke det der ligger på hylderne.
   Jeg er så glad for at være sparring, det er hende selv der aflæser hvilke diy´s der er hitter, og finder så en måde at skabe personlighed.

   Reply
 • Miri 11. maj 2015 at 19:56

  Hun er godt nok dygtig ! Det er så dejligt at skabe ting og sager til dem man elsker 🙂

  Reply
  • abildjyden 11. maj 2015 at 22:59

   Hun nyder at sidde med det, og inddrage mig, da det med at regne, måle etc., føler hun ikke så stor sikkerhed på endnu, siger hun, jeg skal bare være der og sparre.
   Jeg nyder det for så er jeg jo sammen med dem jeg elsker 🙂

   Reply

Skriv et svar