Pudsig oplevelse

Selvom jeg har fået virus på stemmebåndet, så måtte jeg ud og se hvad en provianttur kunne gøre for mig. Helbredsmæssig var ikke så sjovt. Hoste der ikke kunne træde i karakter blev fremprovokeret, og stor ømhed ind i brystkassen. Lidt i større perspektiv i forhold til når jeg spiser og drikker kolde drikke. Jeg har lavet en email konsultation omkring helbredet til min læge, heldigvis dette er blevet en mulighed, håber der kommer en reaktion hurtigt mandag morgen, så jeg kan give besked til min arbejdsgiver om, hvad der nu skal ske.

Heldigvis har jeg oplevet noget positivt på min tur, det var endda en pudsig oplevelse. Desværre var det kun mobilen jeg havde med, så billeder er ikke af bedste kvalitet.

Hækken den 9 oktober 2010

Dette er en bøgehæk. Den står ved Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museet i Holstebro

Jeg undrede mig meget, tog derfor billedet for at dele den med andre. Nu ligger billedet så her, måske kan en eller anden fortælle mig, hvad der præcis sker her. September var jo meget kold i forhold til tidligere år, hvorfor springer en bøgehæk så ud i oktober?

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.