Påvirkninger udefra

I går mandag lå jeg underdrejet, jeg blev ikke gode venner med ryggen før sendt på dagen. Jeg blev under dynen det meste af dagen. Hvorfor, og om det var vejret, vil jeg ikke bruge tid på, dog var jeg nok forberedt allerede søndag aften, ryggen skulle have hjælp til at rette sig fra siddende til ret.

I dag er jeg på højkant igen. Dejligt.

IMG_3253

I går aftes i Pagten – afsnit 9 – var der noget om denne længselsblomst. Dejligt når en julekalender er lærerig.

7 Comments

 • Tina Liel 10. december 2013 at 08:09

  Håber ryggen har det meget bedre idag. Mon ikke det er det kolde vejr! Må ind og læse om længselsblomsten. Er det et link til en lærervejledning? Mener at have set de frøkapsler hernede du viser på billedet. Ha en dejlig dag♥

  Reply
  • abildjyden 10. december 2013 at 08:23

   Ryggen har det bedre i dag. Heldigvis. Tænkte også på den tunge dis der lå ind over os, kan have indflydelse. Eller jeg har taget for hårdt fat med noget. Kan hvis jeg vil, finde årsagen, Når jeg er ved 25 + grader og med max vind på 2 – 4 ms, så har jeg det perfekt ;-).

   Jeg kunne kun finde den lærervejledning, hvor Grundtvig nævner længselsblomsten, den hedder med garanti noget andet. Hvis du finder navnet, så sig endelig til, er meget nysgerrig.

   Reply
 • Catarina 10. december 2013 at 09:28

  Godt at du atter er på højkant. 🙂 Der er næsten noget værre end en ryg der driller – det påvirker hele kroppen og kan ende med at man får ondt andre steder da man spænder i nogle forkerte muskler. 🙂

  Jeg synes også pankten er hyggelig og lærerig.

  Rigtig god tirsdag til dig Karin.

  Reply
  • abildjyden 10. december 2013 at 19:13

   Tusind tak.

   Jeg ved, når ryggen “råber”, så er det ikke nok at lytte, jeg skal handle, og det gjorde jeg.

   Ønsker dig en god aften

   Reply
 • Madame 10. december 2013 at 09:42

  Det er dejligt, at det går bedre med ryggen i dag! Godt du lytter efter, hvad kroppen fortæller. Her er det lige så tåget som på dine billeder.
  Spændende med længselsblomsten – sådan en har jeg aldrig hørt om før.

  Reply
  • abildjyden 10. december 2013 at 19:24

   Tusind tak. Det er gået okay på job etc. i dag.

   Tågen har hængt hele mandagen og det meste af dagen i dag, glæder mig.

   Den tørrede krone er en af flere jeg har fundet blandt dekorationspynt til julen. Var ikke klar over det var fra en længselsblomst, før jeg blev opmærksom på det, gennem Pagten. I 2009 lærte jeg meget, og her i 2013 får jeg meget mere med.

   Reply
 • Lidt af alt og ingenting | Abildjydens weblog 12. december 2013 at 09:29

  […] var jeg jo lige ramt af “stop og og lyt før det går helt galt”. I går onsdag var der lige en byttevagt på jobbet, så den ugentlige fridag valgte jeg så til […]

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.