image

http://fpn.dk/mad/restauranter/restauranter_jylland___fyn/article1400977.ece

Hvad er din mening om ovennævnte artikel?

Mht. Rådhuskælderen, her er jeg meget enig, det er ikke lige stedet jeg vælger at nyde min frokost, inden turen går hjem. Ja, jeg vælger en pizza slice i stedet for, da er da billigere, og efter det jeg oplevede, da jeg var gæst, da foretrækker jeg en pizza slice.

Beskrivelsen vedrørende omgivelserne. Det er jo lige blevet færdigt, det er meget unikt, noget med en sammenhæng til selve gågade miljøet. Der er delte meninger omkring dette projekt, dog kan jeg kun tale udfra min egen holdning. Jeg så det før det blev lavet om, og derfor kan det få et stort plus opad fra min side.

No Comments

 • Jette 1. august 2008 at 11:38

  Hejsa Karin

  Jeg har ikke økonomi til at spise de helt dyre steder. Så jeg har aldrig spist der.

  I dag tager sønnen og jeg nok en tur til Roskilde kræmmermarked – der kan man også få stillet sulten.

  Stort kram til dig 😉

  Reply
 • Anita 1. august 2008 at 13:57

  Det er godt nok mange år siden, jeg sidst var på Rådhuskælderen, så jeg skal ikke kunne sige, hvordan der er idag. Jeg ved kun at det ikke kun var Thorsen, som fast holdt til hos Thyra, men også Kim Larsen 😉

  Henrik Boserup var der på et tidspunkt også og jeg synes at kunne huske, at der var noget med en lærdom i at koge blødkogte æg RIGTIGT (!?). Blommen skal åbenbart være i midten af ægget. Ja ja jaaa, siger vi så 😉

  Reply
 • abildjyden 1. august 2008 at 16:57

  Jette
  Det er nu ikke så dyrt iflg. de priser artiklen refererer til, andre gode steder kommer vil nemt af med 150 kr for lidt frokost.
  Håber turen på kræmmermarkedet var en oplevelse, fik du noget spændende med hjem udover oplevelsen?

  Anita
  Mon Kim Larsen var forbi da han spillede på Kilgasten?
  Jeg er jo ikke indfødt, dog ved jeg at sidst jeg var der var til stegte ål, det var ikke så godt, har fået bedre andre steder. Det er en del år siden.
  Er Thyra ikke langt op i årene? 😉

  Reply
 • Jette 1. august 2008 at 22:05

  Kræmmermarkedet åbnede først kl 12 i dag – så vi ville ikke gå rundt der i middags solen – vi opgav og tager måske derud i morgen.

  Kram til dig 😉

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.