Jeg har fået grædt af, fået tænkt over tingene, fået lavet nogle aftaler, både faglige og private. Jeg har skrevet og skrevet mig ud af reaktionen. Og her på den anden side kan jeg se, jeg vil ikke kvitte min optimisme, jeg vil ikke kvitte mit milde sind, jeg vil stadig være naiv, altså tro på alt er godt, skønt og dejligt. Det er jo den type jeg er.

De kommende knapt 4 uger bliver barske, jeg er klar til dem, jeg glæder mig til de små overraskelser jeg vil blive prøvet i. Jeg vil måske møde, en tude tur eller flere. Jeg vil tage dem som de kommer, ved de ikke bliver så hårde som den første.

Kampen for min fremtid går i gang. Jeg vil gøre det der er det rigtige for mig. Kender ikke svaret i dag. Nu er arbejdstøjet lagt frem.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.