Reaktion på enkelte overskrifter

I dag vandt EM mestrene endelig en håndbold kamp. Det var ikke noget smukt syn, det var en gyser, og mange tak Mikkel Hansen, du troede ikke du skulle spille Håndbold, du kommer ind fra sidelinjen, og du levere varen. Tusind tak. Jesper, du leverede en top præstation i dag, selvom skulderen ikke var okay, så kæmpede du sammen med drengene, fik dem motiveret, og ja, du skulle ikke på banen af betydning, hvem var det der spillede næsten fuld tid?

Lotte Friis, det er stærkt, tillykke med finalepladsen, og du er seatet som nr. 3, du er EM på de 800 fri, og ja, du satte ny nordisk rekord. Kan Arena dragterne også levere noget?

Jeanette Ottesen, tør du stille op i Speedo dragten i finalen? – Er den dragt så meget bedre, end den Arena har forsøgt at lave? Sjovt nok, min yngste pigen ville også helst svømme i Speedos produkter, hendes klub blev sponsoreret af Arena, på nær dengang Lars Sørensen svømmede for den 😉 – Hils ham lige derude, og sig lige til Lotte hun skal hilse hendes forældre 😉 – Nå ja, det er mange år siden sidst jeg har stået som officials med dem, så de husker nok ikke – der er jo gået meget vand gennem åen siden dengang 😉

Der var lidt glædeligt samarbejde omkring integrationsaftale, mellem S og SF. Det er lige krydderier til mig, trist det med 24 års reglen, jeg er meget i mod den, dog er det, det eneste, der ikke kunne pilles ved, da uenigheden er meget stor. Det er hele pakken der skal på bordet, og nej, intet af det skal slettes, det vil ikke hjælpe overhovedet, hvis der kun plukkes. Og nej, det giver ikke uligheder/ubalance på økonomien, det vil give langt mere stærke personligheder, mindre sygdom der skal behandles, og ja, kan der selv tjenes en lille skilling er glæden, positivisten, hurtigt vise et helt andet billede.

No Comments

 • Marianne 15. august 2008 at 08:28

  Jeg husker også fra min svømmetid, hvor meget den rigtige dragt betød. Jeg svømmede også i Speedo selv om klubbens dragt var fra arena. Og jeg syntes at du burde være deltagerne egen valg….

  Reply
 • piacharlotte 17. august 2008 at 09:15

  Jeg har set lidt heste der hopper rundt, nogle der svømmer og meget mere er det ikke blevet til.

  Som du ved bor jeg i Frankrig og her som i DK eller Sverige, ja man fokuserer på sine egne.

  En af de franske svømmepiger, der fik bank af sin træner for et år eller to siden er tilbage igen, men hun blev bare nr. 2 – hun var helt knust, trist…..

  Ønsker dig en forrygende søndag. Og jeg er stadig på den sædvanlige matrikel.

  Reply
 • abildjyden 17. august 2008 at 12:14

  Marianne:

  Fuldstændig enig. Yngste pigen mente ryggen sad bedre i speedo, hun var forøvrigt ryg og fri specialist, kunne dog en medley på kortbane. Nåh ja, hun var bedst på kortbane uanset 😉 – Hvad var dit speciale? – Eller var du som det amerikanske svømme ikon Michael Phelps 😉

  PiaCharlotte:

  Det er klart at fransk tv, medier fokusere på egne udøvere, og så kunne jeg forestille mig at Michael Phelps også er nævnt, 8 guldmedaljer til 1 og samme person. Nåh ja, du har vel også hørt at Tyson Gay ikke gik videre på 100 m løbet.

  Jeg har hørt lignende historier om sportsudøvere, det er bare så synd, hun er selvfølgelig ked af 2. pladsen, det er ikke godt nok for hende pga. tidligere oplevelser.

  Du siger til når du holder flytter 😉

  Reply

Skriv et svar