Dagen i dag har været hård for mange der har skullet over storebælts broen. Der var væltet en transport med svin. Der var rimelig sympati fra de ventende der var på vej på ferie, der var jo både bøger, madpakker etc., samtidig var der ikke stress på. Hvorimod de mange der var på job ikke havde samme tålmodighed. Der var ikke forståelse for, at svinene skulle flyttes, bilen var væltet så den ikke bare lige kunne flyttes, den skulle skæres fri.

 

Nu er det så jeg kommer til at tænke over hvorfor er tolerancen så lav, hvad er det der sker, når der ikke er nogen forståelse, accept for at ting tager tid. Det er så skræmmende, når alle presser så meget på. Det er så forfærdeligt sygt. Hvorfor kun tænke på sig selv hele tiden. Uvis da respekt for alle, uanset hudfarve, køn, nationalitet, religion. Ingen er perfekte, ingen overhovedet, uanset, for har du hænderne oppe af lommen, så kan du begå fejl. Og ja, det er menneskelig at begå fejl. Skal en opgave løses, så husk på, uanset havd, så skal opgaven løses 100%, det hjælper ikke at tromle løsningen igennem.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.