Reaktion på et ældre læserbrev

Er i gang med lidt oprydning af gemte artikler her i september.
 
Stress har været et tema igen i denne måned, og som oftest er det Topchefer der bliver omtalt. Det var lige her det læserbrev jeg så "brokkede" sig over. Kassedamen, kontormusen, familien med trængt økonomi blev ikke nævnt, kan de ikke få stress? – er det kun karrieremenneskers ret at få stress, de har da en løn på mellem 5 og – 10 mill. om året, hvad med dem der har en hustandsindkomst under 250.000 kr pr år??? – er de ikke potentielle til at få stress???
 
Alle kan få stress – symtomerne er forskellige – og stressen er fremprovokeret forskelligt. Alle burde kunne få lige hjælp til denne forfærdelige sygdom, dem med 5 – 10 mill., kan godt betale for det, hvor dem i lavtlønsgruppen burde få teapauten gratis.., det er ikke kun medicin der kan helbrede denne sygdom, der er som oftest en årsag til stressen udvikles, og her skal der graves….., det er uaset om indtægten er super høj eller bundlinjen er meget rød….
 
Jeg er socialist helt tydeligt – det tør jeg stå ved – Vi er forskellige ja, det er jeg enig i, vi forvalter livet forskelligt, jeg mener stadigvæk der skal være nogle minimumskrav for det enkelte individ, det skal være muligt at få den hjælp der er nødvendigt for at kunne fungere, Psykologen burde blive betalt til lavtlønsgruppen, hvis lægen skønner/vurdere det kan være nødvendigt. Lavtlønsgruppen har ikke råd til at være syg, har ikke råd til medicin + samtaler, overhovedet ikke samtaler.
 
Okay – Forebyggelse er det vigtigste – her er det måske en ide at lave differenceret brugerbetaling – opgså på medicin. Igen på børnecheken, den med 5 – 10 mill. i årsindtægt – hvad skal de med børnecheken, lige så billig medicin som den med en årsindtægt på 250.000 kr eller mindre…..
 
Så tænker mange er hun misundelig og jeg spørger på hvad? – Det er ikke deres fede BMW eller hvad de bilmærker hedder der skal fyldes op med benzin eller diesel der forurener vildt – det er ikke denne herskabsvilla jeg overhovedet ikke har lyst til at rengøre – det der kan bringe mit sind i kog er at de kan gå til psykologen og få den hjælp de har brug for så de igen kan komme ud at passe deres job med den fede hyrer, hvor dem i lavtlønsområdet ikke kan få hjælp, må kæmpe med de sociale myndigheder for bare at klare dagen og vejen, måske endda stå uden e krone på lommen, da de ikke kan magte de krav de sociale myndigheder stiller til dem, da de ikke kan få den behandling der er nødvendig. – Så…. husk jeg er ikke misundelig, jeg ønsker kun at alle bliver behandlet retfærdigt.
 
 

No Comments

Skriv et svar