reaktion på gammel nyhed

Lige en reaktion på noget der var oppe og vende i sept. mdr. det var  DI – Hans Skov Christensen der kastede en bold op omkring. Forslaget var
 
Dansk Industri foreslår, at man ikke skal have tillæg for at arbejde på skæve tidspunkter. 
 
Her er totalt uenig, nå, dem der kender mig var vel klar over det hehe. Jeg så en reaktion som fint passer på min reaktion, vil det sige at Hans Skov Christensen og jeg skal have samme timeløn + samme tillæg? Det at have aften eller nattearbejde, eller også skiftende arbejdstider er jo i sig selv meget belastende for kroppen, psyken etc., skal det ikke belønnes? Som jeg tidligere har sagt, kan vi alle jo ikke få den samme løn, vi skal ikke alle være ens, jeg holder meget af nuancerne, hvis alle vil gå ens klædt, kun spise/drikke det samme, nej der vil jeg ikke hen. Vi vælger selv næsten hvilket arbejdsområde vi gerne vil ind for, vi vælger også selv der hvor vi vil bo, hvilken transportmiddel vi vil benytte, her ønsker jeg friheden, til nuancerne. At jeg på sundheds, miljø, undervisnings siden er af den holdning at alle skal have mulighederne er noget helt andet, vi skal nemlig alle selv kunne vælge om vi vil tjene 10 mill. om året eller om vi kun vil tjene 250.000, bliver vi syge, ønsker vi ny indlæring, ønsker vi at trække vejret uden at blive forgiftes, så skal alle kunne blive det udfra differenceret betaling. Det er jo ikke gratis at kunne benytte disse ydelser.
 
Søndagskram

No Comments

 • Anita 7. oktober 2006 at 15:13

  Hejsa
  Jeg vil ønske dig og dine kære en dejlig weekend.
  Knus fra Anita

  Reply
 • Anita 10. oktober 2006 at 18:40

  Hej Karin
  Tusinde tak for din søde og betænksomme hilsen.
  Ja for det ikke skal være løgn, så er ejendomskontoret Næstved kommune. Det er dem der ejer ejendommen som vi bor.
   
  Det er nogle spændende blog du har her.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • Anita 14. oktober 2006 at 08:44

  Hej Karin
  Jeg ønsker dig en super dejlig weekend.
  Knus fra Anita
   
  klik her

  Reply
 • Anita´s Linkspace 15. oktober 2006 at 09:47

  Hej Abild
  Jeg ønsker dig en dejlig dag.
  Knus fra Anita
   
  klik her
   

  Reply

Skriv et svar