Reaktioner og meninger

1. mod nord/ 2 mod syd

Dette billed kan godt beskrive min stemning pt. Det blæser og er en smule køligt her. Andre vil nyde det. Jeg prøver Smiley.

Det grå betyder ikke, jeg er trist eller er nede mentalt, det fortæller mere om hvordan jeg har det med vejret,  Smiley, der blinkerog giver plads til at undre mig.

Nu holder jeg ved mine meninger. Jeg vil hellere se muligheder fremfor begrænsninger. Hvorfor sætte sig ned, folde hænderne og trille tommelfingre, sige jeg vil have det på samme måde som jeg kender det, fremfor alt det nymodens noget.

Samtidig gør jeg oprør, hvis en rådgiver, eller lignende, beder en borger prøve noget nyt, og borgeren afviser med, så skal det offentlige betale, eller det kan jeg ikke, for det har jeg aldrig kunnet. Jeg vil bare ikke, det nymodens noget. Denne kræve mentalitet/frygten for at udfordre sig selv. Hvad med et “gammelt” ordsprog “Man skal yde for at nyde”.

Mangler pengene, så opfind en ny måde at hjælpe, ikke bare betale gildet, nej tilbyd en betalingsform der kan matche borgerens økonomi. Måske samme måde som en medarbejder aftale, hvis det drejer sig om nyanskaffelse.

Alle vil kunne få den fornødne hjælp, støtte, opbakning. Der er altid muligheder. Begrænsningerne er dem vi selv skaber.

Jeg har selv stået på en skillevej, var så tæt på at smide håndklædet i ringen, og bare ramme hullet. Heldigvis fik jeg den støtte, der var nødvendig, denne støtte fik mig til at se mulighederne igen. Og her den 29/7, kan jeg glæde mig over at stå med et deltidsjob på 16 timer om ugen, og med onsdag som fast fridag. Armene er højt løftet Smiley, der blinker

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.