Nu er det jo december, julen er meget tæt på. Der er mange julefrokoster, julemiddage etc. Maden er som oftest rimelig fed, og der er alt for meget.

Her i 2012 har debatten været meget larmende, mht. hvem og hvordan det er bedst at tabe i vægt. Det fylder så meget, at jeg er af den overbevisning, mange bliver tabt. Her tænker jeg på personer der ikke er åbne for ændringer, de er stædige, vælger at gøre det modsatte. Jeg har set det mange gange, ikke kun blandt børn/unge i oprør. Voksne er også trodsige. Vi har set/hørt det omkring rygepolitikken, så hvorfor ikke her.

I denne uge, så jeg et indslag i Aftenshowet, en kvinde med et BMI på omkring de 34, kunne ikke få sygedagpenge, da hun er for tyk. Hun bliver frataget det økonomiske grundlag, så hun har overskud til at motionere, gå til behandling (det koster jo), købe sund og ernærings rigtig kost (den er dyrere en det fede – trods fedtafgifter etc.) Denne kvinde, og ligesindede har det svært.

Som tidligere nævnt, så er der en højlydt debat om, hvordan og hvorledes, en livsstilsændring skal ske. Flertallet er heldigvis enige om det er en livsstilsændring, der skal til, det er bare måden. Efter min overbevisning tror jeg det er individuelt. Bliver jeg bedt om at ændre 10 ting i min dagligdag på 1. gang, er det dømt til at dø. Vælger jeg at ændre med 1. ting, får det til at køre, så et nyt tiltag, vil det blive til en succeshistorie hos mig. Samtidig har jeg en anden erfaring, fratages jeg noget, kikser den nye vej.

Jeg er til tanken – Alt med måde = ingen afhængighed.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.