Dem vil der med garanti blive flere af, det er da også hyggeligt, trods alt

Jeg hygger, og det ved min pc, søger lidt rundt efter information omkring uld undertøj. Jeg må bøje mig i støvet, nu skal det være, sådan som jeg frøs på arbejde i dag, og hvor ryggen skældte ud. Så nu vil jeg altså anskaffe mig uldent undertøj, det skal være noget jeg kan ånde i, da jeg har meget let til at svede, skal ikke foretage mig ret meget før jeg drypper af sved. Ja, det lyder jo lidt misvisende, men jeg kan godt have kolde steder og svede samtidig. Derfor er jeg godt klar over det billigste uldent undertøj fra Bilka/Kvickly nok ikke er okay eller? Mon der nogen der har erfaring med det, hvis så smid lige en besked, her eller en mail, jeg vil nemlig ikke købe katten i sækken.

Jeg fik heldigvis sat chefen i gang med at lave døren bag mig, så den kan lukkes. Folkene på værkstedet har døren åben og det trækker op til mig, så nu står det i spænd til i morgen tidlig, så har jeg mulighed for at lukke døren fra trækken, det er ikke okay, jeg har jo stillesiddende arbejde, så…..

Ønsker en dejlig hverdagsuge.

6 Comments

 • Tina Liel 8. september 2014 at 22:49

  Ja ingen erfaringer indenfor uld undertæjs afdelingen 😉 Desværre! Sådan en gang træk er slet ikke godt for ryggen. Her er det skiftet mellem air condition og varmen udenfor der kan drille. Vi håber på at det snart bliver lidt køligere. Stadig over 30 grader hver eneste dag. Knus og en dejlig uge til dig♥

  Reply
  • abildjyden 9. september 2014 at 08:04

   Kære Tina, behovet for uldent undertøj er nok heller ikke lige det jeg ville tage med, hvis turen gik ned forbi dig ;-). Dog kan jeg godt nikke genkendende til aircondition kontra muren af varmen, kender det fra mine udenlandsrejser, men det er jo ferie, og ikke hverdag.

   Jeg kan godt forså du gerne vil have lidt lavere temp. Det er hverdagen der skal fungere. Jeg fungerede fint i juli mdr. på job, jeg arbejdede endda for meget, havde overskud og energien til det, og da var der rigtig mange der klagede over varmen, måske jeg skulle flytte ned til dig 😉

   Reply
 • Madame 9. september 2014 at 08:44

  Uha, du må endelig ikke sidde i træk. jeg har en del erfaring med uldent undertøj, da jeg er en frossenpind 🙂 Det bedste, jeg har fundet, har været økologisk Änglamark uldundertøj fra Coop. Men du kunne vælge en tynd og blød casmeretrøje med knapper – det giver den fordel, at du kan tage trøjen af, når det er for varmt. Jeg købte en på loppemarked for 30 kroner (Pashmina og ren cashmere).
  Ønsker en dejlig uge ♥

  Reply
  • abildjyden 9. september 2014 at 23:25

   Det blev jeg klar over, uha hvor jeg frøs, det tog meget lang tid at blive var igen.
   Tak for dine gode input, jeg vil rundt og kigge. Vi har en Kvickly, så der vil jeg selvfølgelig også forbi.
   Tak og i lige måde 🙂

   Reply
 • Catarina 9. september 2014 at 21:14

  der er ikke noget værre end at få træk og der er ligesom om man slet ikke kan få varmen igen. Og træk fra en døre det ikke kan lukkes, er noget skidt, godt du fik sat chefen på sagen. Kan det ikke blive for varmt med uldundertøj, jeg tager en ekstra lille let trøje på, når jeg fryser, sådan at jeg har et lag mere – lidt ligesom når man løber, hvor man også har flere lag på, an på hvor koldt det er.

  Reply
  • abildjyden 9. september 2014 at 23:35

   Jeg har nydt det i dag, har et plaid omkring når jeg går på værkstedet, og kan ligge det til side når jeg er tilbage på min pind.
   Mht. uldundertøj, var det fra en gigtramt som jeg, der anbefalede at bruge det året rundt, og jeg er lidt uforstående, hun havde det på i juli herhjemme i Danmark, og når hun er syd på, og ikke er direkte i solen i bikini. Hun bruger det også når hun løber, er til spinning eller på hold i træningscentret. Glemte bare at hører til hvor hun havde købt det, og om der var forskel mht. hvad hun brugte sommer og vinter. Det jeg husker var hun slap for at blive kold, selvfølgelig kunne det ikke modvirke træk.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.