Regnvejrs mandag

Vaskemaskinen kæmper sig gennem weekends beskidte tøj, der er dog ikke de helt store hejmlige gøremål, jeg er jo alene hjemme hele ugen, hvor bliver det underligt, og dog, det har jeg jo været det meste af sommeren, Thilde har jo enten været på arbejde eller sammen med kæresten, så der har jo ikke været noget/nogle ting udover vasketøj at tage sig til for hende. Jeg har dog lovet hende at formatere hendes pc, hun har en bærbar, og den er fyldt med alt muligt fnidder, det eneste jeg skal gemme er billeder og musikken, resten kan jeg slette. Det var nok en opgave her i dette regnvejr, dog har jeg lige et par ting jeg ikke helt forstår, hun har ikke en CD med styreprogrammet, nå, det må jeg lige se om jeg kan se hvordan det gøres, lege lidt, inden jeg sletter noget, jeg gør det ikke før, jeg er 110% sikker på hvordan jeg skal gøre det.
 
Jeg har forsøgt at inviterer nogle venner til mit space, håber det  vil lykkes, det da så hyggeligt at få nogle kommentarer, og gennem dem møde nye venner.
 
Kan i alle have en god mandag med det der nu fylder dagen i dag.
 
Kæmpe krammer fra Karin

No Comments

 • sus 7. august 2006 at 11:38

  Hej Karin
  Ja der er altid noget at se til når man holder ferie men skal du måske nogen ste4der hen i ferien ????
   
  (¯`°.•.♥[SUS]♥.•.°´¯)

  Reply
 • Ann 11. august 2006 at 19:11

  Hej Karin
   
  Med det sommervejr som vi har her hjemme i det lille danmark, så kan man jo lige så godt sidde og rode med computeren. Med en teenaager i huset er der jo altid noget vasketøj.
   
  Men med en snarlig flytning er der jo en masse andet arbejde som skal gøres.
   
  Knusser Ann

  Reply

Skriv et svar