Reklame på fb væggen

I dag var jeg hårdt ramt af reklame på min væg, ikke tidslinjen, heldigvis. I går søgte jeg lidt info, og fandt de svar der var brug for, og er nu allerede videre, det blev jo løst i går, hvorfor så spamme min væg med gammel nyt?

Jeg ved godt “gratis” ikke bare er et tag selv bord. Reklamerne skal man acceptere, men tænke selv, det kan de altså ikke. Jeg tænker det er fastholdelse, af mig i noget der er løst, ryddet af vejen, afsluttet, når de nu spammer mig i dag, med gammel ubrugelige reklamer. Jeg har ikke brug for informationen i dag, det var i går, da jeg manglede det J

Vi bliver alle sat i bås, målt og vejet. Hvis en person ikke passer ind i en af de kasser, så er der noget galt. Jubii, jeg er en af dem der er noget galt med. Hihi. Jeg er et segment af en helhed.

Lånt billed 1

Lånt billed 2

Jeg er en af flere, det beskriver disse lånte billeder fint. Billed 2 er den vi som oftest benytter, hvorimod billed 1 nok er mere beskrivende af en personlighed.

Nu fik jeg afløb for min tanke om reklame. Glad for jeg ikke normalt lader mig ophidse, over tåbelige reklamer, jeg vender gerne det blinde øje til. Dog er det jo sundt at få afløb, og det skete så i dag. Måske gentager jeg det engang, måske har jeg allerede givet udtryk for mine holdninger. Er bare glad for jeg kan sige fra J

8 Comments

 • Madame 19. maj 2013 at 14:43

  Er det på Facebook, du får reklamer, Karin? Du kan indstille din profil, så ingen kan lægge noget på din væg, men kun kan skriver under det, du selv lægger ud – sådan har jeg valgt det. Rigtig god pinse til dig!

  Reply
  • abildjyden 20. maj 2013 at 08:56

   Tak og i lige måde. Nyder det 🙂

   Det er i nyhedsstrømmen jeg får nogle ukendte elementer ind, noget jeg ikke aktivt har kikket på via fb., kan hører/læse mange var ramt i går, og det af samme emne som jeg.
   I en dialog på en tråd fra fredag ved spistetid blev der skrevet om flad mave, det var det der vrimlede ind i går pinsedag. Ikke på min personlige væg/tidslinje, men på nyhedstrømmen/væggen. Har forsøgt med mange begrænsninger. Jeg valgte at anmelde dem som spam, og her til morgen har der ikke været noget. 😉

   Reply
 • Catarina 23. maj 2013 at 06:49

  Jeg bruger Chrome Browser og et lille plugin til Chrome, som gør at jeg slet ingen reklamer ser på alle internetsider. Det er genialt og det virker osse på FB, derude i højre side. 🙂

  Reply
  • abildjyden 26. maj 2013 at 09:32

   Hvilken plugin Catarina?
   Jeg bruger Crhome Browser, og slipper for meget, men enkelte steder smutter reklamen igennem, og nok fordi jeg mangler denne lille plugin.

   Reply
 • Catarina 27. maj 2013 at 17:31

  Det hedder AdBlock 2.5.63 og er super godt. 🙂

  Reply
  • abildjyden 28. maj 2013 at 15:57

   Tusind tak, det virker – den har fjernet det ønskede reklame. 🙂

   Reply
   • Catarina 30. maj 2013 at 07:52

    Den er nemlig ret så go’ 🙂

    Reply
    • abildjyden 2. juni 2013 at 20:44

     Jeg nyder det virkelig. Der har intet været siden jeg fik installeret den 😉

     Reply

Skriv et svar