Reklamer

Da jeg de seneste dage har været lidt “handicappet”, grundet defekte briller, har mine muligheder for at læse været begrænset. Derfor har jeg prøvet lidt af det, som blinde gør i dagligdagen. Jeg har styrket andre sanser en lige det at se.

Selvfølgelig har mit TV kørt i baggrunden, både med Tour de France og VM i fodbold. Det er ikke lige dette, jeg vil berette om her. Det er de forskellige reklame blokke.

Jeg har gennem de seneste år udviklet en evne, der blokkere for reklamer. Jeg kan ikke bruge dem i min dagligdag, derfor har jeg selvfølgelig et NEJ TAK skilt, på min postkasse.

Nu hvor jeg går lidt rundt i en tåge, så lytter jeg dobbelt. Jeg fangede derfor en reklame, der har vundet priser etc. På mig virker det dog modsat, den skræmmer mig langt væk. Det gjorde den også før min “tåge” tid, nu vil jeg bare bekendtgøre det. Det er reklamen for Wupti.com. Den hårde stemmeføring er meget skræmmende, for en følsom person som jeg. Jeg bliver faktisk meget ubehagelig tilpas. Stemmen virker ond.

Dette fortæller jo mere om hvilken person jeg er, og hvad det er jeg fylder min hverdag med. Derfor benytter jeg reklametiden til, toiletbesøg, brygning af the, ringe til en ven, sms, eller tjekke fb. 😉

No Comments

Skriv et svar