Årets Grønne Koncert i Herning

Fredag hvor vejrguderne lovede en dag med regn og byger, og masser af gråvejr. Her var Grøn Koncert turen i Herning, ikke lige i min baghave, dog ikke længere hjemmefra end toget blev transportmidlet. Yngste pigen og jeg havde besluttet os for en udflugt sammen, flere af hendes veninder ville gerne af sted, og ja, vi fulgtes, købte klippekort til toget, her sparede vi kr. 15,- på enkeltbilletten. Ja, endda kr. 20,- på bussen til Messecenter området, hurtigt regnestykke var en besparelse på kr. 70,- for os hver, ved at gøre følgeskab i flok.

clip_image002

Vi kom til pladsen kl. 13.40 ca. Desværre måtte yngste pigen erkende at det var en dag med meget kraftig hovedpine. Vi fik lidt hjælp fra nød hjælpen, nå, alkoholen blev skiftet ud med vand, og vi blev enige om at holde os lidt på afstand, altså yngste pigen og jeg. Hurtigt blev stedet omdrejningspunktet for hendes veninder, og venners venner etc. Jeg fik mange knus, da jeg kendte dem alle, og ingen flygtede fordi moderen var der. Så helt forfærdelig er jeg ikke. Selvom jeg godt ved jeg kan lide at snakke 😉

Først var det Magtens Korridorer der gik på, det var ikke lige dem jeg var kommet for, okay, der var da de numre, selv jeg voksne dame kender. Det udløste en god snak med en af pigerne, samtalen var om Roskilde Festivalen 2008. Herefter vandrede vi lidt rundt, lyttede til Burhan G, fandt stedet vi ville være under resten af festivalen, til højre for lyd teltet, her kunne vi både se og hører.

clip_image004

Næste navn vi lyttede til var Nik og Jay, her var der en del ørehængere, det fangede jeg da hurtigt, tænkte på min far, husker han beundrede disse drenge, det var efter en TV udsendelse, så jeg besluttede, nu skal jeg have disse tekster lyttet. For jeg kan se barnebarnet i klapvognen, synge med til teksterne fra disse drenge, for de fænger.

clip_image006

Nu var det stå højdepunktet, Aqua, vi ventede og glædede os. Det var alle de gamle med nye lyde. Om det var okay eller ikke, det er der jo delte meninger om, vi datteren og jeg var enige om, vore forventninger var blevet indfriet. For vi havde ikke skruet dem for højt op.

clip_image008

Mit højde punkt for festen var D-A-D, uha det var godt, sikke et scenesjov, trommesættet med UFO ud over tilskuerne, vildt fedt. Den tåler en gentagelse. Når bandet lukker og slukker, så føler jeg de skal afslutte med en bestemt sang, det mente flertallet af publikum, ja, It´s after Dark, desværre, og ja, det var jo heller ikke mørkt, så. Hvorfor måtte vi gå hjem uden denne oplevelse? Den savnede alle omkring mig, selv da vi kørte fra Messecenter området, mange sad og sang den i bussen. Det var fedt at genhører/se D-A-D.

clip_image010

Nu er der sovet på oplevelsen, hørelsen er ikke helt okay endnu, kommer vel i løbet af weekenden.

Glemte helt vejret. Der var kun lidt gråvejr og nogen sol. Det regnede inden vi kom frem til målet, ellers var paraplyen ikke i brug.

No Comments

Skriv et svar