Roen indfandt sig

Skønt roen faldt over mig. Der var både plads til en smut omkring yngste, svigersønnen var så sød at smøre og stramme kæden på min cykel, og samtidig fik jeg lige en påmindelse om nedslidte dæk, den ville ikke gå gennem “syn” :-), og det samme var mine bremser, uha, sidst men ikke mindst skulle jeg tænke på ikke at være på farten i lygtetændingstiden. Okay, jeg ved det godt, så jeg vil have bestilt service til september, så jeg bliver kørerklar til vinter 🙂

Min cykel i "garage"

Min cykel i “garage”

Kan godt se der er 11 års aldersforskel på nabocyklen og min 😉

Hækken ved Sct. Jørgensskole Et stykke "rå" natur næsten

Hækken ved Sct. Jørgensskole
Et stykke “rå” natur næsten

På min tur kom jeg forbi Sct. Jørgens Skole, der er en cykelsti mellem den og de blokke yngste og svigersønnen bor. Sidst jeg kørte turen var det rent vildnes, nu kan hækken da ses 😉

Lige efter aftensmaden fik yngste og jeg klaret første del af specialiserings opgaven, og planlagt sidste del til i morgen aften. Det bliver dejligt for hende at få den afleveret, og slappe af resten af ugen.

Klar til en rolig søndag aften.

Klar til en rolig søndag aften.

 Jeg nød min aften i ro og mag, hvor jeg fik surfet lidt rundt i blogland, og en hyggestund med en krimi. Nu er jeg klar til en travl og udfordrende uge.

 

4 Comments

 • Pia 24. august 2015 at 18:56

  Godt du fandt ro og nu er klart til en ny arbejdsuge.

  Vi har også lagt mærke til at vores cykler godt kunne trænge til lidt mere lys, så vi kan se at cykle, når det er mørkt. Herude er der nemlig intet gadelys, så vi har kun stjerne til at lyse for os, og selvom det er smukt, lyser de ikke nok. Vi må se om vi kan få nogle kraftigere cykellygter.

  Reply
  • Abildjyden 26. august 2015 at 06:58

   Mandag og tirsdag blev lige så hektiske som forventet, derfor er det dejligt roen fandt plads.

   Uha, så er det rart at have lygter der har en god lys kegle, lidt som den jeg har (der ikke virker). Den lyser dejligt op, selv når det er mørkt i mørkt som hos dig/jer.

   Reply
 • Catarina 24. august 2015 at 20:04

  Uha, godt du har en svigersøn som lige kan påminde dig og at du skal have ordnet nogle tin på cyklen og ja, bremserne er faktisk ret vigtige 😉
  Det lyder virkelig som en dejlig dag, men masser af små hyggelige indslag. :_)
  Ha’ en rigtig god mandag aften Karin.

  Reply
  • Abildjyden 26. august 2015 at 07:03

   Dejligt han lige ville hjælpe, og samtidig gøre mig opmærksom på det med cyklen. Der skal lige findes en dag (ikke onsdag) hvor jeg kan aflevere cyklen trave til og fra arbejde (tager ca ½ time) – vejret skal bare være med mig (og økonomien hihi)
   Tusind tak søde.

   Reply

Skriv et svar