Rolig morgenstund

Det er vigtig for mig. Vågnede 5 minutter før vækkeuret, det er så vidunderligt.

Dagen i dag er den første gang yngste barnebarnet skal i gæstepleje. Ved forældrene først valgte at holde ham hjemme, men efter opfordring fra både nr. 2 søster og dagplejen, blev det sat i værk. Det er for øvrigt en super ide, da yngste har en eksamen på fredag, nu behøver hun ikke få et puslespil med babysitte, etc. sat i søen, hvis altså det hele kører. Her til morgen blev der afleveret, og der var ingen gråd, heldigvis. Dagen er stadig ung, og ugen er “lang”, så nu får vi se.

Jeg nyder min morgenstund med Reike Zen Meditation Music, det fungere bedst for mig, ingen radio der forstyrrer med tale eller pop musik. Det jeg lytter til i dag er healing music, positiv motiveringsenergi. Titlen passer fint til mig, kan tydelig mærke jeg for energi J

Her til morgen nydes en Assam TGFOP 1 Bore te, kun med et par dråber mælk. Det er vidunderligt.

Min morgente

Min morgente

God arbejdslyst og god mandag til jer derude.

6 Comments

 • Catarina 6. oktober 2015 at 09:10

  Det er dejligt at du har fundet en måde hvorpå du kan få tanket energi. Det giver ro og orden i hverdagen at haveenergi og orden.
  Håber at gæste dagplejen er lige så god som den faste dagpleje, for jeg ved (har en veninde der er dagplejer) at det ikke altid er lige godt og at nogle personer, er mere hjeme i “privaten” end tilstede hvor børnene er.
  Ha’ en dejlig dag karin. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 7. oktober 2015 at 08:35

   Det er en fornøjelse med den rolige morgenstund.
   Otto var lidt beklemt mandag morgen, men det var det, har lige afleveret ham, han tog en powernap i Nihola cyklen (http://www.nihola.dk/produkter/letvaegtsladcykeltilboernefamilier.html) – jeg kaldte på ham og gik ind, klædte ham af overtøjet, ville sætte ham som jeg er vant til hjemme, men glemte lige dagplejen stod der, så der kom et grynt, det var det, så kom smilet – der blev sagt farvel 🙂

   Reply
 • Mette 6. oktober 2015 at 19:36

  Håber det er gået godt med gæstedagplejen. Held og lykke yngstes eksamen på fredag.

  Reply
  • Abildjyden 7. oktober 2015 at 08:40

   Tak yngste terper, og Otto har det fint i gæsteplejen. Jeg har lige afleveret ham, der kom kun et grynt, han havde taget en powernap på vej der ud, og jeg gjorde en forkert handling, normalt når vi lander hjemme os mig kommer han jo på gulvet, det ville jeg gøre, men det er jo armene de aflevere i 😉 – Men gryntet blev til et smil.

   Reply
 • Pia 6. oktober 2015 at 23:30

  Selvom jeg godt kan lode musik så er stille morgener nu også dejlige. Dem holder jeg ogsåaf.

  Reply
  • Abildjyden 7. oktober 2015 at 08:47

   Jeg er generelt glad for musik præcis som du, der er bare stunder hvor jeg godt kan bruge roen :-).

   Reply

Skriv et svar