Jeg er og har været klar over hvor vigtig, rolige stunder er for mig, Godmorgen radio programmer, om det er i radioen eller på tv, er larm, derfor ved jeg der skal noget nyt på ønskesedlen, et vækkeur der kan i gangsætte noget bestemt musik, noget der kan vække mig stille og roligt. Det må gerne være noget meditativt musik, mit eget mix, hvor jeg har mixet selv. Dette mix kan blandt andet indeholde den sidst nye med Tina Dickow – Whispers.

Nu er jeg blevet bevidst om det mine forældre ofte sagde til mig, da jeg var barn, de tolkede lidt ved siden af og dog, det var hvad de var bekendt med, i dag ved vi noget andet og mere på det område. De mente jeg var en dagdrømmer og derved tænkte for meget over ingenting.

Jeg nyder melankoli, ser det som noget positivt og lyst, der skaber indre ro, der er aldrig stillet en diagnose, jeg har været hos flere psykologer, så nej jeg er ikke maniodepressiv, jeg har et meget lyst sind, ser muligheder ikke begrænsninger, bare jeg kan få lov til mine stunder, med fuldstændig ro. Det er her jeg lader op, til de heftige stunder, det tempo der kræves i dagens Danmark i dag. Det med at være på.

Dejligt at være bevidst om hvad det er der godt for mig, havde ikke lige tænkt det med opvågningen, har rodet med det i tankerne, hvordan løser jeg det, har en radio der går i gang lidt før jeg skal op og når jeg så skal ud af sengen er der et vækkeur, det skipper jeg ikke, det er bare det der kommer fra radioen der skal udskiftes J

6 Comments

 • Catarina 11. september 2014 at 14:25

  Også på det punkt er vi meget ens Karin – jeg fik også ofte skyld for at jeg var en dagdrømmer. Men selv dengang havde jeg mega meget brug for at være mig og bare være på mit værelse. Jeg kunne tilbringe hele weekenden der og kun gå ned til måltiderne. Elskede mit eget selskab og gør det stadig. Heldigvis kender Søren mig og ved at det er sådan jeg er indrette. 🙂
  Je dur ikke til job hvor jeg skal være for meget på i længer tid af gangen – hvilket jeg desværre er lige nu. :-/

  Reply
  • abildjyden 12. september 2014 at 08:14

   Hihi hvor er der mange ligheder, skønt ikke at være alene, og dejligt der er andre der forstår os 🙂

   Jeg tænkte meget på dig i mandags da jeg læste dit indlæg, håber ikke det job vil slide for meget på dig, for det at side der i frontlinjen, ved telefonen, der ringer/kimer, kan virkelig dræne på energien, så meget det ikke er muligt at finde ro til at genoplade, det må ikke være helt flad, der må gerne være lidt til at huske genopladningen.

   Dejligt du har Søren der kender dig, og ved hvornår du har brug for ro, ferie, forkælelse, eller bare til at være i dit eget rum. De hænger ikke på træerne, dem der forstår. <3

   Reply
 • Madame 11. september 2014 at 16:49

  Kære Karin, alle introverte har et stort behov for at være alene. Sådan har jeg det. Mon ikke du hører til de mange, der er særligt sensitive. Vi må alle prøve at finde en balance, så vi ikke bliver drænet for energi <3

  Reply
  • abildjyden 12. september 2014 at 08:25

   Jeg ved jeg er blandt de særlig sensitive, og har derfor brug meget ro, og det bevidner det jeg “drømmer”.

   Bare vi er bevidste er vi kommet langt. 🙂

   Reply
 • Tina - omme i London 17. september 2014 at 00:20

  Hmmm… interessant. Jeg er egentlig en ekstrovert (kan man sige det paa dansk?) person, men har et stort behov for fred og ro, med tid til mig og mine tanker. Jeg har aldrig taenkt paa det kunne vaere noget der var specielt for en der var introvert.

  Jeg ‘stjaeler’ den alenetid f.eks. naar jeg gaar til og fra arbejde, eller naar jeg har tid til en lille tur i min middagspause. Heldigvis er min elskede og jeg gode til at vaere alene hjemme sammen. Vi kan sidde i hver sin stol eller maaske i hvert sit rum og bikse med det vi lige bikser med, helt uden at aense hinanden, men dog med den dejlige vished om at den anden er der.

  Reply
  • abildjyden 17. september 2014 at 12:21

   Dejlige overvejelser og tanker – tusind tak.

   Begrebet af introvert/ekstrovert er ikke alle bekendt. Vi har ikke et andet ord på dansk, eller har vi, er ikke selv bekendt med det.

   Jeg er ikke genert, og kan fint tale med fremmede i en kø, en ved kassen. Og er vi sammen i familien kan jeg også godt være talende. De ser bare ikke resultatet når døren lukkes 🙂 – De ser mig som meget talende, har mange tanker jeg gerne vil have ud, og siger dem højt, uanset hvem der er omkring mig. Derfor betragtes jeg som ekstrovert for mange omkring mig. Men kommer en psykoterapeut ind og kradser i lakken, så vises en helt anden side. Hende jeg kender, hende jeg er sammen med 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.