Søndag

Så har jeg lige fået stakken af vasketøj lagt sammen, det er også kommet på plads. Min datter var i vaskekælderen med det, så det var ikke så problematisk, tungt, dog… jeg er ikke nogen superhelt, hvorfor skal det gøre så ondt, det gjorde det ikke sidste gang, da havde jeg det meget bedre. ÆV.
Nu har jeg lige 4 skjorter der skal stryges, det er da ikke for meget, det bør jeg da kunne. Jeg skal vist passe noget bedre på mig selv.
Når de skjorter er kommet på plads vil jeg trave en tur hen i den kunstige sol, lidt velvære er jeg helt sikker på jeg har gavn af.
 
Knus og kram til jer fra mig på denne søndag eftermiddag.

No Comments

  • Jeanette 19. november 2006 at 15:58

    Tusind tak for dine mange dejlige varme beskeder i min blog – det gør mig så glad. Nej jeg har igennem et langt liv med meget svære problematikker lært jeg ikke skal dele for mange af mine bekymringer med gode venner. Det belaster venskabet for hårdt.Jeg har nu mange gode tilærte værktøjer i min taske som klart hjælper mig igennem de svære tider og så får jeg nogen gode hygger timer med vennerne når der er overskud og plads til smil.Det var bla derfor jeg begyndte at skrive mine tanker ned – for at få dem ud af mit system og uden at miste søde venner i processen.Jeg vil også ønsker dig en super dejlig dag – jeg er også igang med de mange vaskemaskiner, lidt personlig pleje og lektierne som jeg er forfærdeligt langt bagud med – de løber nu ingen steder 🙂
     
    Knus og mange varme tanker til dig din dejlig kvinde.

    Reply

Skriv et svar