Søndag aften

Hm…. en uges sygemelding og en uges ferie er nu gået, smerterne er en smule reduceret, men ak nej, toppen er jeg ikke nær endnu, må stadig ty til smertestillende, også de helt stærke. Nå, men jeg skal jo ikke pyldrer, andre kan knogle til de bliver slidt ned, så hvorfor skal jeg ikke også det…., bare rolig det var bare en joke, kan jeg ikke, så siger jeg også fra.
Thilde og jeg har jo haft fødselsdag her i den forgangne uge, Thilde mandag og jeg i fredags. Uha, vi har ædt og hygget, fået en masse gaver og, ja, det har bare været så hyggeligt.
Natten til onsdag begyndte det at drysse ned med sne, Danmark blev delt i 2, jeg bor i den del der fik sne. Uha, 5 af de 9 gæster til min fødselsdag måtte melde afbud. Nå, det gør ikke noget, skidt pyt, det er vigtigere jeg får besøg af den en anden gang. Det ville ikke være sjovt hvis uheldet var ude.
Så er der hændt mig noget vildt pragtfuldt her i denne uge, eller den spæde start var søndag den 11. februar, her begyndte jeg at tale med en sød fyr på msn, og sms, onsdag den 21. febraur var vores første date, uha, jeg var nervøs, har stadig denne banken, men nu er det noget helt andet, jeg er bare fyldt med amors pile, jeg er bare blevet så nysgerrig, der var et eller andet helt unikt, det er bare så spændende, det skal bare udforskes. Jeg kan bare ikke vente, men det skal jeg, og det er helt til på lørdag, uha, hjælp det er jo vildt, det er nøjagtigt som at være et lille barn der glæder sig til noget sjovt, det føles somom at på lørdag er så fjernt. Nå, heldigvis kan vi tale sammen via sms og pr. telefon. Jeg har bare så stor lyst til at kramme.
Ønsker alle en god arbejdsuge, eller bare hverdag.
Knus og kram fra Karin

No Comments

 • Anita 28. februar 2007 at 18:05

   
  Hej Karin

  Herfra delfinerne siger vi tak for hilsner i februar.
  Knus fra Anita
   

  Reply
 • Anita 8. marts 2007 at 10:54

  PÅ denne regnfulde torsdag sender jeg de varmeste
  hilsner, med ønske om en dejlig dag.
  Tanker fra Anita
   
  KLIK HER

  Reply
 • Anita´s Linkspace 9. marts 2007 at 11:02

   
  Hej Karin

  Nu nærmer weekenden sig med hastige skridt.
  Så derfor får du et kæmpe myz
  KLIK HER
  Knus fra Anita
   

  Reply
 • Anita 11. marts 2007 at 09:05

   
  Hej Karin

  Jeg vil lige ønske dig en dejlig søndag
  Knus fra Anita
  KLIK HER
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.