Jeg var hos mine forældre i går, da jeg anede der var et eller andet vigtigt. Det var ikke superfedt, men dog dejligt lige at få læst de papirer far havde fået på hostitalet omkring den bypass operation han skal igennem, mor havde ikke overdramatiseret det, han skal bare ikke skæres op hele vejen fra lysken til foden, han skal skæres et stykke ved lysken, og igen i nedereste del af benet. Det haster meget, foden ser forfærdelig ud, og er meget tæt på koldbrand, så er det ikke en bypass, men en afsætteles af foden + et lille stykke af benet. Det er ikke altid nok, derfor håber de at alt vil lykkes med bypass indgrebet. I torsdags var beskeden at han vil blive indkaldt hurtigst muligt indenfor de næst 14 dage. Indlæggelsen er ca. 10 dage, med efterfølgende kontrol, 21 dage efter, 1. mdr. efter, 3 mdr, 6 mdr. 1 år, så skulle det være det.
Min mor har det meget skidt, heldigvis har hun hjemmehjælp til personlig hygiegne hver fredag, mad kal bestilles fra dag til dag, men der skal lige et par kommentarer fra hospitalet til kommúnen mht., støvsugning gulvvask etc., men alt er sat i værk.
Je gfik lov at låne bilen, så jeg hurtigt kan komme frem og tilbage. Intet er centralt, men hvorfor skal det også være nemt.
Jeg har et stort ønske, SØSKENE, jeg er enebarn, jeg har tit ønsket mig søskene, men lige nu er det meget stort, bare lige til at suplere, tage over, vende situationen med, far viste mig selvfølgelig hvor jeg finder alle private papirer, jeg skal ikke lige have den store forklaring, jeg er jo kontoruddannet, så.., men der er jo en risiko, og den er jeg alene med, jeg glemmer at tale med andre omkring de tanker der flyver gennem mig i øjeblikket, nej ikke kun nu, i mange situationer, men lige nu er savnet stort.
Godt vejret er som det er idag, jeg vil igang med nogle opgaver jeg har fået syltet en periode. Kan i alle nyde denne dejlige dag. Pas godt på jer selv.
 
Krammer fra Karin
 

No Comments

 • Anette 21. marts 2006 at 20:07

  Hej
  Ja det er jo altid godt at snakke med nogle om det man har på hjertet,og du skal da være velkommen hos mig.De bedste ønsker for din far,held og lykke.
  Knus Anette

  Reply
 • sus 21. marts 2006 at 20:56

  God aften søde Karin ..
  Nu håber jeg det går godt med din FAR for det er dog en omgang han skal igennem men de er så dygtige idag til at opererer sådan noget ..men træls for jer alle i skal igennem denne tid med HJÆLP fra andre ………Nu håber jeg på dine forældre for det KALD så hvis der opstår uheld eller noget andet DE så husker at bruge det *SS*
  Sender dig lige tanker og Knuuuuz til dig og et godnatter herfra mig …
  Mit job kører på skinner NU …..!!!!!!! fik idag det første skulderklap /smiler ….men jeg er jo osse en gammel RÆV hvad angår jobbet ….he he he ..
  Vi ses 😉
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Sanne 27. marts 2006 at 08:46

  Kære Karin
  Uhh, det lyder lidt voldsomt med din Far’s operation, kan dælme godt forstå at du savner nogle søskende og dele alt dette med. Det er lige’som nemmere at snakke med dem om det hele end med sin samlever. Håber og tror du nok skal klare det, men lov mig at du IKKE GLEMMER DIG SELV helt i mens….Ved at du gør alt hvad der står i din magt for at få det hele til at fungere for Jer alle, og håber af hele mit hjerte at alting lykkedes for dig/jer alle.
  Knuss og varme tanker
  Sanne

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.