søndag formiddag

 
Dejlig weekend – og pyt med vejret – det behøver ikke at være super sommer jeg har så mange praktiske gøremål indendøre.
Sidder lige med en kop the og lytter til en masse blandet af Sanne Salomonsen, den store Rock Mamma på den danske scene, og jeg kan kun give medhold i denne titel. Hun var jo også til Grøn Koncert hvor jeg selvfølgelig var totalt vild da hun kom på scenen
 
Nu er der kun en uge til jeg skal have 3 ugers ferie. Og hvad skal jeg så lave… Tanker og ideer er der mange af, drømmen var en tur syd på, men nej, ikke alene, og nej ikke en hel uge. Den kære navlestreng til mine 2 hjemmeboende – den kan jeg ikke klippe, min samvittighed er ikke til at lade dem klare sig selv. Jo Kim det er ok, men de 2 alene, det vil jeg ikke byde Kim. Thilde kan være en modbydelig bitch, det er okay, når jeg lige er i nærheden og kan sige til Kim at han bare skal lade hende være, men …..
Kim bliver 20 år på lørdag den 30 juli – Thilde er 17½ år.
Nå, men jeg har fået et tilbud om at kunne låne min far´s bil og hvornår og hvorlænge det planlægger vi lige på onsdag, da kommer han for at markere Kim.
Jeg har endnu en travl uge på jobbet – jeg glæder mig over at bunkerne bliver mindre, så jeg virkelig kan slappe af i ferien.
 
Jeg opfordre dig der læser dette til at komme med nogle gode 1. dags udflugter – jeg har selv nogle planer, men måske er den du lige kommer med noget bedre
 
Ønsker alle en fortsat god søndag

No Comments

 • Sanne 24. juli 2005 at 18:10

  Hej KarinDejligt at høre at du også er vild med BFS, ogjeg kan tilføje at jeg også er mega fan af SanneSalomonsen… ;o)Fandt lige et link med gode ideer til små-ture i Jeres feriehttp://www.sologstrand.dk/ferie-danmark/forlystelser/jyllands-vestkyst.htmHåber der er noget i kan bruge, er spændt på at høre hvad i finder på….Knuzz og god søndag til dig ogsåSanne

  Reply
 • sus 24. juli 2005 at 20:13

  God aften søde Karin:-)Ønsker dig virkelig en dejlig ferie når du kommer så langt min søde venSelv er jeg FAN af Rock MAmma hun er bare skøn *ss*Vejret håber vi da på det bliver bedre for vi har nemlig lige 14 dage tilbage …I denne uge går jeg igang med malingen igen så det er MIT rum der bliver malet nu *GG*Sov godt KnuuuuZ*SUS*Tillykke med din SØN på lørdag *SS*

  Reply
 • Jeannette 25. juli 2005 at 11:19

  Hejsa Karin..Det var sørme rart at kunne komme ind og se dit space.. Her er jo ganske pænt og rart at være.. Og tusind tak for dine søde og varme kommentarer på mit space.. Kan se at du snart har sommerferie.. Håber da at vejret bliver bedre, – for som vejret er lige nu, så er der ikke meget at råbe hurra for.. Hav en fortsat dejlig uge og vi snakkes ved ikk!Knus fra Jeanne..

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.