Søndag formiddag

Nu er det sidste dag med håndbold – EM for Herre. Så kommer Lars Rasmussen hjem igen og han vil være at finde i det samme fitnesscenter som jeg træner i, det er ikke engang kun på TV han virker lille, det er han også blandt kollegaerne for Team Tvis, gennemsnitshøjden matcher landsholdets.
Jeg kan provokeres på det kraftigeste, begrebet ytringsfrihed er virkelig blevet bøjgrejet gennem efteråret, og vinteren, allerede da Jyllandsposten tillod sig at træde så lavt til at udgive 12 så dybt krænkende tegninger. Hvor går grænsen, for mig blev den overtrådt den dag JP tillod disse tegninger, jeg blev krænket på det groveste. Jeg har som barn og ung altid været stolt over at være dansker, vi har respekteret andre uanset tro, hudfarve, men de seneste år har der udviklet sig en forfærdelig misundelse i det danske samfund. Der er et parti i folketinget der er med til at indoktrinere disse mennesker der har let til misundelse, det er det tredie største parti, det chokere mig, det gør så ondt, jamen det er helt pinlig at være dansker, og det er langt fra de værdinormer jeg er opdraget til. Jeg kan ikke finde ord for hvor ondt det gør.
Hvorfor jeg kommer frem med dette lige i dag skyldes nok at jeg pludselig erfarer at mennesker jeg har holdt af består af så meget misundelse, ikke engang ved hvad ytringsfrihed er, tillader sig at gradbøje ordet til deres fordel.
Jeg er måske snæversynet, men jeg er opvokset i en Grundtvig Kolks familie, og da har jeg lært at alle har en ret til at udtrykke sig dog med tanke for ikke at krænke/såre andre, jeg har lært at dem jeg ikke kender er gode mennesker indtil det modsatte er bevist, jeg har lært at nogle mennesker kører i Porche, andre i Lada, og det er da underordnet hvad mærke der står, bare den kan kører ikk`? Det vil sige, jeg dømmer ikke nogen før jeg personligt er blevet konfronteret med noget der overtræder mine værdinormer, og det er kun enkelt personer jeg frasiger mig, naboen kan jo ikke gøre for det.
Tak nu fik jeg luft, og det trængte jeg til, forsøgte at skrive dagbog, men det var jo kun mig der læser den, her er der andre der læser hvad jeg skriver, måske krænker jeg nogle, men jeg havde brug for lidt luft, da jeg har været rimelig tavs hvor jeg færdes, med undtagelse af i går aftes, og det følte jeg gav lidt luft, og nu kan jeg mærke jeg har fået meget mere plads til det der fylder op rundt omkring.
 
God kamp kl. 14.00
 
Knus fra Karin

No Comments

 • sus 5. februar 2006 at 12:20

  Hai Karin ..
  Håber du fik det du skulle i Bilka ….Ønsker dig en fortsat god søndag og god uge den vi så går ind i snart …
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Tina 5. februar 2006 at 16:43

  Det blev jo en smuk kamp… Dejligt med medaljer… Go´søndag…

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.