Søndag morgen

En stille og rolig weekend. Trængte til at finde mig selv ikke kun mentalt men også bogstaveligt her på hjemmefronten, alt omkring mig virkede som kaos, men nu begynder det at ligne noget jeg bedre kan leve i.

Jeg har fået arrangeret den kommende weekend. Der er Haze over Haarum, en festival, og her er både Thilde og jeg medarbejder. Jeg har lånt bil og ja, overnatning fra fredag til søndag. Det er dejligt, det er længe siden jeg sidst har kunnet tillade mig ikke at tænke over om jeg har fået 2 eller 3 genstande. Det glæder jeg mig til.

Ønsker her en god søndag.

 

No Comments

  • sus 6. juni 2005 at 09:04

    Hai Karin :-)Så håber jeg du får en kanon god tur og pas på dig selv :-)Fortsat god dag til dig KnuuuZ*SUS*Vores weekend har osse været stille men det er godt engang imellem at have lidt ro 🙂

    Reply

Skriv et svar