Søndag og det sner

Om 7 dage bliver Thilde 18 år, og det skal fejres på flere måder. Fredag står i familiens tegn. Søskene, svogre, bedsteforældre, samles omkring et veldækket bord, hvad har hun så bestilt til denne middag, jo roastbeef, bagt kartoffel + salat, håber jeg kan tilberede den korrekt, den skal jo være rød, men ikke for rød, altså medium stegt. Det plejer at lykkes, så det gør det selvfølgelig også på fredag.
Lørdag skal Thilde have de nærmeste veninder på besøg, jeg har købt skinke, og dertil skal der serveres flødekartofler, broccoli og gulerødder. Jeg giver kun rødvin til maden, skal der drikkes stærkere drikke, så skal de selv medbringe.
Vi har købt gave, det vil jeg ikke lige fortælle hvad er, måske ser hun det så….., men jeg ved hun bliver glad.
Ønsker her en fortsat god søndag.
 

No Comments

 • Sanne 13. februar 2006 at 00:08

  Hej venze!
  Er sikker på at det bliver en kanon føs’dag din datter får, det lyder bare rigtigt hyggeligt og der skal nok blive gang i den også…Glad for at læse at du vil lytte til kroppen nu, og passe på dig selv – for andre kan desværre ikke gøre det for dig!
  Stort søndagskram fra
  Sanne

  Reply
 • sus 14. februar 2006 at 16:04

  Hai Karin …..sikker på din datter nok skal få en dejlig fødselsdag osse ….Hvis ikke jeg kommer forbi inden så ønsk hende et STORT TILLYKKE fra mig osse selvom hun ikke lige kender mig ….smiler….
   
  Ja, det var noget værre noget med det job men DU kan tro jeg er fit for fight for noget andet job ….Det var noget underligt at stå der og ikke kunne starte men hvad pokker jeg MÅ videre i livet og tager det positivt andet kan jeg ikke gøre ….
   
  Nyd dagen idag og Happy Valentins day to you …
   
  KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • sus 15. februar 2006 at 17:49

  Hai Karin …
  Jaidag var jeg inde og tale med Konsulenten og vi fandt et job (måske) skal ud og snakke med dem på Tirsdag …Og jeg befinde rmig udmærket i denne tid herhjemme da Camilla har ferie fra idag så vi hygger os sammen ….
   
  Jeg tager en dag af gangen andet kan jeg ikke gøre lige nu på ståenden fod …
   
  Kan i nu have en rigtig GOD fødselsdag og håber den bliver ligeså god/sjov som vi havde den …
   
  KnuuUZ*SUS*

  Reply
 • Sanne 15. februar 2006 at 22:33

  Søde Karin
  Rigtigt mange tak for de varme ord. Du skal vide at du over for mig ALLEREDE GØR EN FORSKEL- bare ved at være det gode menneske du er. Jeg bliver så’en lidt træls på mig selv når jeg har fået "fyret" sådan en lang og lidt negativ/trist smørre af på mit space, men det hjælper mig at få det ud på den måde. Den helt store hjælp – og bonus er når nogen som dig og mange andre søde, giver et skulderklap og deres lille skub til mig. I alle skubber nemlig den rigtige vej det ved jeg..Tak igen ven
   
  Kærligst fra
  Sanne
   

  Reply
 • Sanne 15. februar 2006 at 22:35

  Hov er lige nødt til at komme med endnu en bemærkning …
   
  Har du set at DR1 sender Hanne Vibeke Holst: Kronprinsessen de næste 4 søndage. Jeg har også læst bogen og flere af Hanne’s bøger og syntes hun skriver kanon godt. Er spændt på at se serien..
   
  Og så smutter jeg lige igen….. bye-bye
  Sanne

  Reply
 • sus 17. februar 2006 at 16:42

  Hjertelig tillykke med datteren Thilde……..
   
  KnuuuZ*SUS*
   
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.