Søndag …….

Søndag morgen og formiddag er gået med total selvfed forkælelse………. Der er blevet ryddet op i min mailbakke, der var mange mails der  bare kunne slettes, der var nogle jeg ved jeg gerne vil besvare, her har jeg gemt dem i en opgave liste, og der er flere vandre mails der blevet slettet, eller sendt videre til mennesker der betyder noget for mig, præcis med det emnet i mailen handler om. NEj jeg sender ikke bare for at sende rundt.
Jeg vil ud at trave en tur, ved godt vejret er meget regnfuld, og hvad så……, hvis påklædningen er regntøj, så kan jeg ikke se hvad problemet kan være.
Kan i alle nyde denne søndag, om du er på job, ligger under dynen, er sammen med familien, eller hvad dagen nu er krydret med. Husk nu at se det positive i det du foretager dig, kan du ikke det, så drop det, og beskæftigede dig med noget andet.
Knus og kram fra Karin

No Comments

Skriv et svar