Så er det i dag yngste lander

2013-08-29 080235

I dag kl. 10 letter yngste fra Kastrup, og det med kurs mod Bukarast – Constructia cäminului A1. Det er her hun skal bo de første 3 uger. Altså uge 36 – 37 – 38, hvor hun skal lære sproget.

Det bliver så godt for hende, det bliver en oplevelse for livet, det bliver så spændende at hører om alt det hun oplever. Jeg glæder mig så meget.

Skype er en gave, og den vil blive flittig brugt, især mellem kæresten og hende. Jeg vil også stå i kø, dog vil jeg godt være den, der bliver vraget til fordel for kæresten, for jeg kan jo altid få et referat.

Min dejlige pige, du er i hjertet, og der vil du altid være, uanset hvor langt væk du er. Mit hjerte er nervøs lige nu, det kan mærke hvordan du har det, tårerne er der mange af, når jeg er alene, men du skal ikke se dem, og blive trist, for jeg er så glad for, du griber chancen, og tager 3. og 4. semester i Rumænien. Jeg er så stolt, du er sej. Jeg elsker dig.

Jeg ved hun vil følge med her  ♥♡ღ ♥♡ღ

6 Comments

 • Nola 29. august 2013 at 15:23

  God tur til hende. Det er sejt at tage afsted alene, men giver også en del point i rygsækken 🙂
  God torsdag….det skal nok gå godt det hele 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. august 2013 at 23:11

   Tusind tak.
   Hun har drømt om at gøre noget ikke alle gør. Så da muligheden bød sig, slog hun til. Kort efter hun har tilmeldt sig, møder hun den store kærlighed. Heldigvis bakker han op om hele projektet, som han siger, jeg vidste hvad jeg gik ind til. Samtidig har han 400 afspadseringstimer, så muligheden for lige at hoppe på flyet med kort varsel foreligger. Jeg tage skype, og en enkelt eller måske 2 ture, hvor jeg vil besøge hende. Har ikke holdt ferie endnu.

   Reply
 • Catarina 29. august 2013 at 18:21

  Det bliver nemlig en oplevelse for hende. En uforglemmelig oplevelse. Men men jeg sagtens følge dit hjerte, for det er ikke let når ungerne er så lang væk. Jeg ønsker hende alt mulig held og lykke og glæder mig til at læse små bider her fra hende rejse og arbejde. 🙂 Knus og ha’ en dejlig dag. Trods alt.

  Reply
  • abildjyden 29. august 2013 at 23:26

   Tusind tak.
   Ja, det er ikke lige et smut forbi efter arbejde, hvor vi kan sludre om løst og fast. Nu er det ikke en impulsiv handling, hvis vi skal mødes.
   Der vil komme mange små glimt af små sjove hændelser fra livet langt hjemmefra, krydret med det der sker i min hverdag.

   Reply
 • Madame 8. september 2013 at 13:43

  Det bliver en oplevelse for livet for din modige datter. Måske fortæller du lidt om det hen ad vejen?

  Reply
  • abildjyden 8. september 2013 at 17:48

   Ja, det bliver en oplevelse for livet. Og masser af gode point på CV´et.
   Bare rolig, jeg kan ikke lade være med at fortælle 😉

   Reply

Skriv et svar