Jeg blev færdig, brugte min frokost stund til at skrive, jeg er ikke hurtig til sådan noget, jeg har ikke rettet til, justeret, tjekket for stavefejl etc., det er bare skrevet. Jeg har jo en dejlig undskyldning, og jeg har valgt at benytte den, min tennisalbue. Ja, det er en undskyldning. Derudover vil jeg benytte min stress.

Jeg er en pige der har brug for fordybelse, der har brug for ro, og tid til at gøre mine opgaver, der kommer langt flere vellykkede resultater fra min hånd, hvis jeg ikke bliver presset, banket over i hovedet, og har tiden til at løse mine opgaver, samtidig kommer der altid lidt mere med end forventet.

Det er sjovt at skrive om sig selv, og komme frem til hvorfor jeg lige er her nu, og gør det som jeg gør.

Jeg har fået udsovet i dag. Faktisk vågnede jeg præcis 8 timer og 5 minutter efter jeg puttede mig selv i går, jeg er ikke træt, og jeg arbejder stadig med den kommende uge, planlægning etc., faktisk er dagen i morgen med, nogle steder er det jo søndagen der er den første dag i ugen, for mig er det mandagen, bare ikke lige med det jeg arbejder med nu. Jeg har lavet en kalender hvor den kommende uge indeholder 8 dage, og ellers fremover kun 7 dage.

Jeg nyder denne ro der er her lige nu, Tænkte på hvorfor behøver jeg egentlig at gå ud og handle, jeg har jo det mad jeg har brug for og mere til, mælken er der nok af, så hvorfor ikke vente til på mandag, jeg skal nemlig gå, og har allerede tænkt på hvordan jeg passer på ikke at købe for meget, og hvordan jeg undgår at købe lakrids, jeg elsker lakrids, jeg har da pastiller med lakrids smag. Nu har jeg besluttet mig, jeg vil ikke gå ud og købe ind, jeg har frugt, jeg har grønsager, jeg har kød og brød, jeg mangler bare klorin, venter til i morgen, jeg skal jo ikke bruge det før. Dejlig beslutning. I morgen har jeg min cykel igen. Så skal jeg ikke gå.

Jeg vil lytte til musik, finder nok en bog der ikke er læst, og skriver et ekstra indlæg, alletiders ide.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.